Форум
 

9 НЕВЕРОЯТНИ СНИМКИ НА ЗНАМЕНИТОСТИ БЕЗ ГРИМ, НЕ БИХТЕ ГИ ПОЗНАЛИ НА УЛИЦАТА (ФОТО)

30.08.2012 / 14:49 часа0

Харесайте ни във FB


 

Свикнали сме модните списания и телевизията да определят стандартите ни за красота до така степен, че вече забравихме как изглежда истинската жена, tri5devet.com. Няма нищо лошо в употребата на козметика, но се задава поколение от малки момиченца, които твърдо вярват, че фон дьо тен-ът е естествения нюанс на човешката кожа. Не можем да си позволим да виним за това жените, които се кипрят на първите корици, защото те просто се опитват да направят всичко възможно да спечелят вниманието на публиката. Поздравяваме ги с успеха, а на вас предлагаме селекция от снимки на знаменитости, които са се снимали без грим, само за да докажем, че и без него те изглеждат добре.

Интернет е пълен със снимки на Бионсе (снимката вляво) без грим, тя никога не се притеснявала да споделя с феновете тази част от живота си.

Кейти Пери признава, че когато е била тиинейджърка е имала проблеми с кожата си, но може да се каже, че певицата вече няма от какво да се притеснява. 

Трябва да отбележим, че и без намесата на стилист тя е невероятно фотогенична.

 

 

 

Кеша без грим – едно обикновено, чаровно момиче

 

 

 

Тейлър Суифт без грим и все така прекрасна.

 

 

 

Естественият сексапил на Риана няма нужда от допълнителни средства.

 

Тя също никога не се е притеснявала да покаже на почитателите си как изглежда без намесата на гримьор.

 

 

 

 

Да, Марая Кери вече не е в първа младост, но всичко, което и трябва да сложи, за да реши този проблем е чаровната й усмивка.

 

 

 

 

Кристина Агилера без грим, но пък с дизайнерски дрехи.

 

 

 

 

Не знаем колко от тази снимка на певицата е фотошоп, но ако е истинска си заслужава да й направим комплимент.

 

Малко се съмняваме дали тази снимка на Деми Ловато може да се определи като „без грим”, но определено се доближава до този ефект.

 

 

 

 

Тук я виждаме в домашна обстановка само по червило.Трябва да отбележим, че и без намесата на стилист тя е невероятно фотогенична.

 

 

 

 

Тийн звездата Селена Гомес без грим.

 

 

 

Артистичният грим и костюми, с които сме свикнали да виждаме Лейди Гага, до такава степен я променят, че когато я видим без грим тя е неузнаваема.

 

 

 

 

 
Харесайте ни във FB
Спонсорирана връзка
Коментари
Напиши коментар
Име
 
Коментар
 
реклама
Форум

Форум
nadejda(23:55:57 / 24.11.2014)
1
0
ГЕРБ ще ни вкарат и в каменната ера бе хора!!!!!! Какви заплати - какви пет лева? Те не искат да знаят как живеят децата, възрастните хора, социално слабите граждани!!!!!!!!! Искам да живея нормално- както в другите европейски държави- защо те да могат, а ние не- в управлението е истината! ИСКАМЕ СОЦИАЛНО УПРАВЛЕНИЕ! Браво, че в БСП-Варна се говори за тези неща!
Некомпетентна(23:08:51 / 24.11.2014)
0
0
Ще пропусна учтивата форма "Уважаеми Николови",тъй като дори формално не уважавам некомпетентни хора. По същество: 1. "От тогава започнахме битката за защитаване на правата си" - Не забравяйте, че не живеете в средновековието, водейки "битка". Вие търпите процедура. 2. "Застрахователят по закон трябва да започне действия в срок от 15 дни, но уви законът за ДЗИ не важи" - сключвайки застрахователна полица, Вие получавате Общи условия към нея. В ОУ на застраховка "Каско+" на ДЗИ т.12.5 ясно е записано "Задължения на Застрахователя при настъпване на застрахователно събитие е да изплати обезщетение на Застрахования в срок до 15 дни, който започва да тече от деня, в който Застрахованият е изпълнил задълженията си при настъпване на застрахователно събитие и е представил всички поискани от Застрахователя документи" 3. "Принудиха ни да си платим целия размер на застрахователната премия" - Меко казано смешно изказване, но отново във Ваша полза ще Ви просветля в тайнството на Обшите условия и в т.ч. т.5.5 "Ако е договорено разсрочено плащане на застрахователната премия, при настъпване на застрахователно събитие неплатените разсрочени вноски стават изискуеми" или казано на по-смилаем за Вас език - това е единственият начин Застрахователя да си гарантира изпълнението на Вашите задължения по договора, преди да пристъпи към изпълнение на своите такива. 4. "Оказа се, че ние сме си "виновни" - Опасявам се, че бъркате правната терминология със застрахователната. 5. Изложените от Вас "факти" са по-скоро сантиментални. 6. Не познавам закона на джунглата, но ако някой Ви е заплашил с "тоягата", смятам, че е редно да подадете сигнал в полицията, а не в КФН. 7. Не, не работя в ДЗИ.
До: "Петел"(23:04:50 / 24.11.2014)
6
0
"Петел", предлагам ви незабавно да изпратите това писмо поименно на всичките наши "обгърнати от всенародна любов" 240 народни избраници и след това да уведомите читателите кой от тях се е отзовал поне с една стотинка помощ. Съжалявам, аз не мога да помогна, самата аз съм пенсионер по болест, последният път процедурите за потвърждаване инвалидността ми се точиха единадесет месеца. Аз си знам какво ми беше.
Обяви
реклама

Последвайте ни във Facebook.com

Искате ли и приятелите ви да знаят за това?Харесайте ни във фейсбук, за да получите повече!