Форум
 

Даниела Евстатиева посочи какво ще се случи на зодиите през новата астрологична година

17.03.2014 / 16:20 часа0

Харесайте ни във FB


Началото й е на 20 март, тази седмица е много важна

На 20 март може да си кажем пак „Честита нова година!“, заяви астрологът Даниела Евстатиева в „Здравей, България“. „Тогава започва астрономическата и астрологичната нова година. Посрещаме Слънцето със стъпка в 0 градуса, 00 минути и 01 секунди в знак Овен и започва годината на Сатурн. Това е една важна седмица, в която законът и правилата трябва да бъдат спазвани“, каза астрологът на Нова телевизия.
Хоризонтът пред знак Овен се отваря. Представителите му могат да погледнат доста по-напред най-после, защото на тях им липсваше далечната перспектива до момента. Разбира се, активността трябва да бъде много добре балансирана и ако спазват закона и правилата, тогава всичко ще им е наред, подчерта Евстатиева.

Преминавайки към втората половина на март, Телците ще очакват с нетърпение определени събитията, но не трябва да губят търпение. Датите 17 и 18 март за важни за тях. Настроенията им са доминиращи, а това може да изнерви обстановката. Да бъдат по търпеливи, съветва астрологът.

Близнаците се стремят да бъдат най-красиви, привлекателни, за да бъдат харесвани. Има пълен баланс в техните взаимоотношения. Целите им са прекалено високи за една кратка седмица. Важно е да подредят договорите си, писмените си дела, да направят уговорки-устни или писмени. Нека да се концентрират, за да се справят по-добре, добавя Даниела Евстатиева.

Ракът трудно балансира между многото емоции и реалността. Той е обхванат от една лека паника, че няма да се справи с многото задачи, които му се поставят. Нищо чудно към 20-22 март да започне да мърмори, но това няма да е в негова полза.

За Лъва предстои един сложен и важен период. Представителите на тази зодия малко си починаха предходните седмици. Сега можем да видим какво техният предприемчив дух може да направи. 17 и 18 март са важни дати. Нека да направят една сериозна стъпка!

За представителите на Дева всичко трябва да е точно и ясно премерено и така, както се изисква. С работната седмица като че ли нещата бързо ще приключат. За тях е важен уикендът, защото тогава ще се разискват семейни и финансови въпроси. Нека да се съсредоточат върху тях!

Везните се нуждаят да бъдат харесани, да са в контакт с околните. Трябва да направят така, че те да не се почувстват изолирани заради тяхната безкрайна промяна на настроенията. Ако са добронамерени в общуването, всичко ще е наред. Специално на 18 и 19 март нека да са по-дипломатични в служебните си разговори, съветва астрологът.

Скорпионите ги чака щура седмица, в която нямат умора. Много неща придвижват, но така или иначе, това непрекъснато въртене трябва да бъде по някакъв начин конкретизирано, за да изберат верните решения. Това се отнася най-вече за 20, 21 март.

Седмицата е важна за Стрелеца, защото от нея зависи високата реализация на жизнените идеи и пълната конкретизация на всичко онова, към което през последните седмици се е стремил. Особено важен е 19 март. Представителите на знака ще държат в себе си важни документи и споразумения. Това ще им донесе удовлетворение за нещо постигнато.

Струва си Козирогът да помисли малко повече за бъдещето. С няколко хода напред, нещата ще изглеждат по-спокойни. Трябва да ги направлява пак според принципа за ред и законност. Нека да посвети 17 и 18 март на себе си, на подсилване на кондицията, за да може да поеме тези по-високи бъдещи отговорности!

Представителите на Водолей ще са очарователни през тази седмица, може би защото усещат, че някакви нови неща зависят от тях. При тях важният ден е 20 март. Тогава ще се видят нещата по-ясно.

За Рибите периодът е малко по-сложен. Не става въпрос за някакви сериозни промени. По-важно е да бъдат с повече настроение в общуването, защото именно то ги зарежда с енергия и по този начин седмицата наистина ще се превърне в един приятен период и за тях, добавя Даниела Евстатиева.
Харесайте ни във FB
Спонсорирана връзка
Коментари
Напиши коментар
Име
 
Коментар
 
реклама
Форум

Форум
До добо(23:19:12 / 28.11.2014)
0
0
какъв край? По-скоро възможност да се изнижат от належалите проблеми, използвайки оставка и да оставят на друг да се чуди какво да прави. И после си купиха пак изборите и на ново.. Свалили сме били. Нали пак са тук, как сме ги свалили, пък сме избрали техен кмет..
dsafaz(23:05:12 / 28.11.2014)
1
0
аз си закупих сутринта айфон 6 на много добра цена.... а и в всеки магазин по празниците има надути цени и намаления по 70-80 процента тях що не ги глобяват ?
zebster(22:47:01 / 28.11.2014)
0
0
Юли(22:27:11 / 28.11.2014)
0
0
"Га яде кифтетата Цветанови не рива"! На всяка добруджанска свиня и идва Коледата, скъпа........... За мен е необяснимо как калинка като теб е успяла да се задържи толкова време на такава позиция........ Имам разбира се подозрения, които не са свързани със счетоводните ти умения...... жалко само че сгреши като обърка Цветан Василев със Бисер Варчев.............
Обяви
реклама

Последвайте ни във Facebook.com

Искате ли и приятелите ви да знаят за това?Харесайте ни във фейсбук, за да получите повече!