Форум
 

Даниела Евстатиева посочи какво ще се случи на зодиите през новата астрологична година

17.03.2014 / 16:20 часа0

Харесайте ни във FB


Началото й е на 20 март, тази седмица е много важна

На 20 март може да си кажем пак „Честита нова година!“, заяви астрологът Даниела Евстатиева в „Здравей, България“. „Тогава започва астрономическата и астрологичната нова година. Посрещаме Слънцето със стъпка в 0 градуса, 00 минути и 01 секунди в знак Овен и започва годината на Сатурн. Това е една важна седмица, в която законът и правилата трябва да бъдат спазвани“, каза астрологът на Нова телевизия.
Хоризонтът пред знак Овен се отваря. Представителите му могат да погледнат доста по-напред най-после, защото на тях им липсваше далечната перспектива до момента. Разбира се, активността трябва да бъде много добре балансирана и ако спазват закона и правилата, тогава всичко ще им е наред, подчерта Евстатиева.

Преминавайки към втората половина на март, Телците ще очакват с нетърпение определени събитията, но не трябва да губят търпение. Датите 17 и 18 март за важни за тях. Настроенията им са доминиращи, а това може да изнерви обстановката. Да бъдат по търпеливи, съветва астрологът.

Близнаците се стремят да бъдат най-красиви, привлекателни, за да бъдат харесвани. Има пълен баланс в техните взаимоотношения. Целите им са прекалено високи за една кратка седмица. Важно е да подредят договорите си, писмените си дела, да направят уговорки-устни или писмени. Нека да се концентрират, за да се справят по-добре, добавя Даниела Евстатиева.

Ракът трудно балансира между многото емоции и реалността. Той е обхванат от една лека паника, че няма да се справи с многото задачи, които му се поставят. Нищо чудно към 20-22 март да започне да мърмори, но това няма да е в негова полза.

За Лъва предстои един сложен и важен период. Представителите на тази зодия малко си починаха предходните седмици. Сега можем да видим какво техният предприемчив дух може да направи. 17 и 18 март са важни дати. Нека да направят една сериозна стъпка!

За представителите на Дева всичко трябва да е точно и ясно премерено и така, както се изисква. С работната седмица като че ли нещата бързо ще приключат. За тях е важен уикендът, защото тогава ще се разискват семейни и финансови въпроси. Нека да се съсредоточат върху тях!

Везните се нуждаят да бъдат харесани, да са в контакт с околните. Трябва да направят така, че те да не се почувстват изолирани заради тяхната безкрайна промяна на настроенията. Ако са добронамерени в общуването, всичко ще е наред. Специално на 18 и 19 март нека да са по-дипломатични в служебните си разговори, съветва астрологът.

Скорпионите ги чака щура седмица, в която нямат умора. Много неща придвижват, но така или иначе, това непрекъснато въртене трябва да бъде по някакъв начин конкретизирано, за да изберат верните решения. Това се отнася най-вече за 20, 21 март.

Седмицата е важна за Стрелеца, защото от нея зависи високата реализация на жизнените идеи и пълната конкретизация на всичко онова, към което през последните седмици се е стремил. Особено важен е 19 март. Представителите на знака ще държат в себе си важни документи и споразумения. Това ще им донесе удовлетворение за нещо постигнато.

Струва си Козирогът да помисли малко повече за бъдещето. С няколко хода напред, нещата ще изглеждат по-спокойни. Трябва да ги направлява пак според принципа за ред и законност. Нека да посвети 17 и 18 март на себе си, на подсилване на кондицията, за да може да поеме тези по-високи бъдещи отговорности!

Представителите на Водолей ще са очарователни през тази седмица, може би защото усещат, че някакви нови неща зависят от тях. При тях важният ден е 20 март. Тогава ще се видят нещата по-ясно.

За Рибите периодът е малко по-сложен. Не става въпрос за някакви сериозни промени. По-важно е да бъдат с повече настроение в общуването, защото именно то ги зарежда с енергия и по този начин седмицата наистина ще се превърне в един приятен период и за тях, добавя Даниела Евстатиева.
Харесайте ни във FB
Спонсорирана връзка
Коментари
Напиши коментар
Име
 
Коментар
 
реклама
Форум

Форум
Ама вие...(07:33:02 / 20.12.2014)
1
0
Ама вие да не би да искахте албанската мутреса , курветината и шафрантия Катето Курве да спечели,,,Да, тя си показва навсякъде силиконовите цици, ама Малък Тошко показа и доказа че е Голям Тошко и не му е силиконов, затова го избраха
a(07:26:22 / 20.12.2014)
0
0
преди 900 години какво мерене на темпертатури бе ? каква точност какви 5 лева я бягайте от тука с тия лъжи за глобално затопляне
???(07:17:05 / 20.12.2014)
0
0
krasko(06:49:50 / 20.12.2014)
0
0
мога да дам 100 000 на бедните във варна , но знам , че ще бъде наливане на кофа с вода в пясъка на сахара.....хей , хора , държавата я няма ,разберете го .........
krasko(06:37:53 / 20.12.2014)
0
0
на българия не и трябва супер автомобил , а нормален , лишен от от всякакви екстри и инженерни глупости , икономичен с добро окачване и лесен за подържане автомобил....... преди 28 гд. работехме по такъв прототип , но ни отрязаха квитанциите.......двама от нас се отказахме тотално от идеята , третия го убиха в щатите, а четвъртия работи за бмв и вероятно идеята да се ползва вода за гориво , ще дойде от там.....да се надяваме......
krasko(06:21:50 / 20.12.2014)
0
0
когато ме питат от къде съм , избягвам да кажа истината и тъй ,като съм със сини очи и рус ,казвам ,че съм от норвегия и въпросите спират......иначе за българия знаят само лоши неща и единственото хубаво нещо което са чували е ,че българите са страхотни циркаджии........боко тиквата въпреки шопарското си тегло ,явно е много добър на игра с обръч на въже.......
krasko(06:08:54 / 20.12.2014)
0
0
статията е малко тенденциозна........самите американци използват специални технологии за намаляване на температурата при втърдявяне на бетона и специално създаден бетон още в 1933 гд при строежа на "хувър дам".......най-големия за тези времена строеж на водна електроцентрала на "лейк мийт" ,язовир разположен над лас вегас , невада.......а вулканичната пепел не е възможно да се ползва навсякъде , по обозрими причини.....
Обяви
реклама

Последвайте ни във Facebook.com

Искате ли и приятелите ви да знаят за това?Харесайте ни във фейсбук, за да получите повече!