Форум
 

ИЗДИРВАТ 13-ГОДИШНО МОМИЧЕ ОТ ДОБРИЧ (ФОТО)

11.06.2013 / 14:35 часа2

Харесайте ни във FB


Полицията в Добрич издирва 13-годишно момиче, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Добрич. По молба на близките униформените издирват Златина Жикова Иванова, на 13 години.

На 4 юни тази година, момичето е тръгнало за училище и оттогава е в неизвестност, пише "24 часа". 

Златина е на видима възраст 13-14 години, висока е 160 см, слабо телосложение, тъмнокафява коса до раменете. В деня на изчезването е била облечена с червена блуза с къс ръкав, червено джинсово яке и сини дънки, обута с черни обувки. Носи пъстра раница в лилави и сиви цветове.

Хората, които имат информация за търсеното момиче, могат да помогнат за издирването й, като позвънят на тел. 112, в ОД на МВР Добрич, тел. 058 /658 311 или в най-близкото полицейско поделение.
Харесайте ни във FB
Спонсорирана връзка
Коментари
Напиши коментар
Име
 
Коментар
 
реклама
Форум

Форум
bosh(11:34:49 / 26.11.2014)
0
0
Точно любимият ви Г и приятелят му Д, са тези които със завидно майсторство унищожават културното наследство на Варна. Събаряне на архитектурни паметници на Братя Шкорпил и модернизиране на Юнашки салон и още може би други подобни планове. Жалко, че и сегашният кмет не може да оцени историята на Варна. Град без история, е град без бъдеще.
1234(11:32:57 / 26.11.2014)
1
0
Пълна анархия цари в милата ни Родина.Няма държава,няма власти има анархия и безвластие удобно на управляващите,за да държат народа в стрес и подчинение!
Комаров(11:31:06 / 26.11.2014)
0
0
Погледнато обективно, това е и изходната позиция на онези българи, които са наясно с историята. Няма македонски език, македонските диалекти са диалекти на българския език, а т.н. македонски език е създаден на основата на български диалект, с много сръбска лексика /има разбира се и гръцки македонски диалекти, т.е. диалектите на гръцкия език от географската област Македония/. Изхождайки от съображението, че няма македонски език, много хора считат, че няма македонци - македонци има и те са всички, които живеят в географската област Македония, в т.ч. гърците в Егейска Македония. Има и македонски граждани,
bosh(11:29:06 / 26.11.2014)
0
0
Показвате елементарно мислене на ниво Болен Лидеров, драги пичове и пички. Това, че имената им са Хасан и Ибрахим в никакъв случай не означава, че са мангали. По-скоро мангали са тези, които плюят децата, нищо че са с бяла кожа и на личната им карта пише "българин". Точно такива успели деца могат да бъдат причина малцинствата да се стремят да излязат от капсулираното си общество и да постигнат нещо свястно в живота.
Обяви
реклама

Последвайте ни във Facebook.com

Искате ли и приятелите ви да знаят за това?Харесайте ни във фейсбук, за да получите повече!