Форум
 

КЕБАПЧЕТА, КЮФТЕТА И БИРА – ГРАНД КЕТЪРИНГ НА ИЗБОРИТЕ В ЖИТНИЦА, НО ГЕРБ ПАК ЗАГУБИ (СНИМКИ И ВИДЕО)

25.07.2012 / 08:49 часа1

Харесайте ни във FB


 

Георги Александров

Управляващите от партия ГЕРБ  показаха нагледно как се купуват избиратели с кебапчета, кюфтета и бира и как след това се губи кметски вот. Кандидатът на ГЕРБ в провадийското село Житница не успя  да спечели частичните местни избори . 


По думите на Кирил Георгиев, който е председателя на ЕНП-Варна и член на Изпълнителния съвет на партията, началото било поставено още в петък, 20 юли. Тогава в Житница ГЕРБ си спретнали предизборно празненство. „За мен беше изключително учудващо, че „Гранд Хотел Варна“ бяха организирали кетъринга. Сигурно е случайно, че областният председател на ГЕРБ Иван Портних е управител на този хотел“, коментира Георгиев. Той свидетелства, че за вота в Житница управляващата партия е мобилизирала внушителна маса от политическия си „елит“ в региона. Освен Иван Портних на закриването на кампанията в петък са присъствали кметовете на Девня и на Аврен, роденият в Житница депутат д-р Светослав Неделчев и др.  

„Изборният ден премина изключително тежко и напрегнато, като се има предвид, че аз не правя избори за първи път. За първи път обаче видях такъв натиск, и то в едно село, където право на глас имат 750 души.  Конкурентите ни от ГЕРБ наляха огромна сума пари в купуването на гласове, но въпреки това не успяха да преборят нашия кандидат Теменужка Ненчева, която спечели изборите още на първия тур“, похвали се Кирил Георгиев.

По думите му организацията на купуването на гласове в изборния ден е била поверена в ръцете на местен полицай и на неговия баща, както и на мутри, които привиквали избирателите в „Нисан Примера“ с варненска регистрация. „Не може точно пред секцията, в присъствието на полицията и на кандидат-кметове и областни координатори, да застане един нисан, а вътре да бъдат привиквани хора, сред които наши наблюдатели, застъпници и симпатизанти, и да бъде упражняван натиск върху тях.

ГЕРБ ни върна в началото на прехода, а уж е дясна партия, която претендира, че се бори за демокрация и има амбициите да си продължи мандата...“, възмущава се председателят на ЕНП-Варна.  Той разкри, че емисарите на ГЕРБ са плащали между 20 и 40 лева на глас, но в  крайна сметка хората са показали категорично, че ГЕРБ за тях вече е минало и няма сила, която може да промени мнението им.  

За купуването на гласове и за оказването на натиск върху избиратели ЕНП са сезирали Общинската избирателна комисия в Провадия, както и местната полиция. 

"ПЕТЕЛ“ потърси за коментар по темата областният шеф на ГЕРБ Иван Портних. В късния следобед вчера той не отговори на мобилния си телефон.
Харесайте ни във FB
Спонсорирана връзка
Коментари
Напиши коментар
Име
 
Коментар
 
реклама
Форум

Форум
НИКИ(03:43:03 / 24.11.2014)
0
0
тази съвсем е изпращяла.простотията нахалството и грозотията при нея вървят накуп заедно в големи дози. дрогирана ли че не се вижда в огледалото какво птерставлява или е от тези кривите. на каква 30 годишна се прави като дъщеря и е най- малко на 20. ама нали циганките раждат малки но пак не може да е родила на 10 я.
zlati36(02:37:24 / 24.11.2014)
1
0
до злобарите много сте тъпи да вярвате на агениция пик които стават само ъа тоалетна хартия.за мен единствената ко,то мирише е недоклатвната мърша албена вулева.
Mrs Elizabeth(02:31:17 / 24.11.2014)
0
0
Смятате ли, изисква финансиране и сте се разочарова от банките. Ние можем да предоставят пряко финансиране в размер до 5 милиона в удобно лихвени проценти. Ние предлагаме 100% финансиране на услуги, които включват: - конвенционални и Лични кредити на физически лица; Търговски краткосрочни заеми за средни и големи бизнес начинания; Малък бизнес администрация (SBA) заем за дребномащабни бизнес начинания, Angel финансиране и стартиране на бизнес заеми; инвестиционни заеми, както и заеми за недвижими имоти, жилищни и търговски финансиране, и финансиране на склад. Свържете се с нас за повече информация по - elizabethloaninvestment@live.com
Zlati36(01:41:06 / 24.11.2014)
1
0
до горните двама злобари недейте много да знаете ,че мреп 1990 още не сте били зачвнати в коремите на майките си и не знаете ,че тогава имаше студенско предаване куку владислав карамфилов -въргала и слави трифонов бяха част от него.после се разпаднаха.влади нспълно си заслужи победата в вип брадър 2014 пожелавам му още много успехи да върви само напред и нагоре да не обръще никакво внимание на разни злобарчета и много целувки от мен. а хигиена нулева ( а.в) сус този нос прилича на прасе и на жаба хемофродит.моя съвет към вулевата да синсмени носа ,че сегашния нос доста и загрозява физиономията .ха ха със камъните на сигнално жълтата дама по техните прости главици
вещ по всички въпроси(01:20:43 / 24.11.2014)
0
0
Бе изобщо българинът е паднал толкова ниско, че не знам. Никой, нищо не го интересува. Всеки си вика има община...хвърлят си боклуците, паркират си колите където им се иска. Бе тоя Янко Станев дето го коментирате. Виждал съм го. Прилича на една лоена топка. За мен това е жалък човек, нищо, че се вози на Лексус.
Обяви
реклама

Последвайте ни във Facebook.com

Искате ли и приятелите ви да знаят за това?Харесайте ни във фейсбук, за да получите повече!