Форум
 

Коя МОРСКА ГРАДИНА Е ПО-СПРЕТНАТА в БУРГАС или във ВАРНА? Преценете сами – СНИМКИ

15.06.2011 / 16:07 часа178

Харесайте ни във FB


След като пуснахме снимката с полицаите, които са паркирали върху велоалеята до втора буна и във форумите се появиха много интересни коментари, че всъщност това не било никаква велоалея, а просто непрекъсната червена линия, която е еднакво неудачна и за шофьорите (понеже се стеснява пътното платно) и за самите колоездачи (защото е тясна, а често върху нея има ли пешеходци или спрели коли). За пример беше дадена Морската градина в Бургас, която се славела със своята удобна (широка и добре поддържана) велоалея, а и самата им Морска градина, която винаги била чиоста, тъй като кошчетата за боклук са през няколко крачки. Прилагаме няколко снимки, на които попаднахме в нета за това как стоят нещата в Бургас и всеки да си направи изводите дали ни превъзхождат с нещо.

 

N.B.  С това сравнение не се опитваме да настроим варненци срещи бургазлии, а да извлечем максимална полза от добри практики. 

 

[gallery]

На снимките ще забележите, че велоалеята в Бургас е двупосочна и значително по широка от нашата. Там има и фитнес на открито, а на плажа, под крайбрежната алея всяка година се организира Фестивалът на пясъчната фигура. И докато тук от години не можем да направим свястна рампа за любителите на скейтборда, то в Бургас са стигнали доста по-напред като са направили атракции за велосипедистите, които могат да  правят всякакви трикове, стига да имат надежден байк и здрави колене ;> 
Харесайте ни във FB
Спонсорирана връзка
Коментари
Напиши коментар
Име
 
Коментар
 
реклама
Форум

Форум
Е.Дайнов(10:19:34 / 18.12.2014)
0
0
Когато дойде моментът на истината, диктаторът чак тогава решава да се договаря. Хитлер непрестанно побутва Чърчил да влезе в преговори, на което Чърчил отговаря със студено презрение; когато край Берлин се затяга обрачът на съюзните армии, висши нацисти се опитват да договорят сепаратен мир с Англия и САЩ. Саддам се опита да стигне до някакви вътрешноарабски договорки против САЩ. Не стана. И с Русия няма да стане. Наистина, в последната седмица Русия отстъпва по целия фронт на украинската криза – но вече е прекалено късно. Тя няма как да "продаде" изгодно – не и след "черния вторник" – новите тези на външния министър Лавров, че: а) Русия не подкрепя нито присъединяването на Донецк и Луганск към Русия, нито битуването им като самостоятелни държави, нито дори – оформянето им в някакви федеративни единици към Украйна; б) украинският президент Порошенко (същият, който досторо за Кремъл беше фашист и агент на ЦРУ) е много добър човек и единствен гарант за светлото бъдеще на Украйна, за което Русия щяла да помага. Късно е, либе, за клюква... Ако тези неща бяха казани само 10 дни по-рано, най-вероятно изобщо нямаше да се стига до сегашния икономически погром в Русия. Но тогава, 10 дни преди "черния вторник", Путин все още беше убеден, че в лицето на ЕС и САЩ (дори – и НАТО) си има работа с еврогейове. Изведнъж, като Хитлер и Саддам преди него, руският президент разбра, че западните лидери не са женчовци. И че ако ги ядосаш достатъчно, пускат надписа: GAME OVER.
...(10:10:55 / 18.12.2014)
0
0
дядо Веско(10:10:52 / 18.12.2014)
0
0
До ръководството и играчите на баскетболния отбор на "Черно море"порт Варна. Бях Ви голям фен и не пропусках срещите Ви във Варна,но явно със Стара Загора ще е последната.Не знам Вие срамувате ли се,но аз се срамувам гледайки снощната Виса получавали заплати със сърце и душа,а не единствено и само когато слушат шума на феникийските знаци.След този унизителен разгромен резултат "моряци"за- служавате да играете пред празни трибуни и това е най малкото.Ако Коцев и Варчев са отговорни хора би трябвало да си подадат оставките,а играчите да излязат пред феновете си и честно да кажат причините за среща с параолимпийският отбор на Левски който по всяка вероятност има живот до Нова година.Те Ви показаха как се играе тази игра независимо,че от месеци не безхаберната им игра.Ние феновете ще ги разберем,ако причината не е в тях.
WWWW(10:09:21 / 18.12.2014)
0
0
Не е проблем и институциите за деца да помогнат. Въпросното семейство може да кандидатства пред Агенцията за Социално подпомагане за помощи, за дрехи тъй като те са от необходимост.
Taшаков(09:53:09 / 18.12.2014)
1
0
МЪДЪО, един безплатен съвет: първо си бръкни с три пръста в г*за, после силно се напъни и току виж изсвириш интернационала или нещо по твой избор...
Обяви
реклама

Последвайте ни във Facebook.com

Искате ли и приятелите ви да знаят за това?Харесайте ни във фейсбук, за да получите повече!