Форум
 

Край на безумните лихви по бързите кредити?

02.02.2014 / 17:35 часа0

Харесайте ни във FB


Българската Народна Банка е потърсила съвет от Европейската централна банка как да контролира дружествата, които отпускат “бързи” кредити. Най-важният въпрос е – дали може да сложи таван върху лихвите за тези заеми, пише pernik1.com.

В момента дружествата за кредитиране не се регулират от БНБ. Единственото изискване е да имат минимален внесен капитал от 250 000 лв. и да подават тримесечни финансови отчети.

Парламентът обмисля нова регулация за небанковите дружества – да са с лиценз и капитал от 5 млн. лв., както и да се въведе законов таван на лихвите.
Харесайте ни във FB
Спонсорирана връзка
Коментари
Напиши коментар
Име
 
Коментар
 
реклама
Форум

Форум
вещ по всичкии въпроси(00:09:42 / 22.12.2014)
0
0
Е какво се е уредил?... Ще вземе някой лев като евродепутат, но чак такава огромна сумата не е, особенно, ако човек е свикнал да живее на широко...Слез известно време, ми се струва, че снижен и по-нисък от тревата ще се върне в журналистиката и в родния си Асеновград. Жалко е, че има хора, които вярват на такива като него.
.-0(23:40:13 / 21.12.2014)
0
0
Това е нова немска технология. И първо са направили пътеката, сетне от семка е поникнало дървото растящо с 1м. седмично. Немско дърво върху пътека направена с немски материали по немска технология. Вече ги стигнахме немците, да се готвят американците.
Никита(23:31:03 / 21.12.2014)
0
0
Хора, хайде да не се самозалъгваме,че това се случва само във Враца.....Здравеопазването ни е под всякаква критика....Да има много нова техника и слаба богу,че има още добри специалисти....Но до тази техника могат да се доберат само заможните, а бедните хорица освен да си страдат друго не им остава в тая държава :(Жалко е,че тихника има,но прегледите на нея не са по джоба на българина.....И затова ще има още и още малформациии, а в държавата ни ще има още и още нова техника.....Това е истината!
wesh po wsicki wyprosi(22:09:06 / 21.12.2014)
3
2
В нашата кооперация, хората са си изкарали цветята по коридорите...едни мушката, едно чудо, едвам има къде да мине човек...Пожелах им да ги заболи нещо и да викат линейка, да видим как ще свалят носилката...Простотия на квадрат. Не знам само дали българите са били толкова прости и сега го откриваме или преходът ни направи такива.
.(22:08:51 / 21.12.2014)
3
0
на всички изродчета тук само ще кажа едно - хубава или грозна е въпрос на вкус, а това,че е сложила шапка с българския трикольор и то в чужбина я прави голяма българка, по-голяма от всички вас продажници!!!
Обяви
реклама

Последвайте ни във Facebook.com

Искате ли и приятелите ви да знаят за това?Харесайте ни във фейсбук, за да получите повече!