Крем Сабайон

22.07.2016 / 11:28 1

Необходими продукти:

  • 5 яйца
  • 150 грама захар
  • 200 милилитра десертно вино
  • 5 супени лъжици вода

Начин на приготвяне:

  • Отделете жълтъците и белтъците. Жълтъците разбийте със захарта, сложете ги на водна баня и продължете да разбивате.
  • Постепенно налейте виното (да бъде на стайна температура) и водата. Не допускайте сместа да заври, тя трябва да увеличи обема си, да стане въздушна, но гъста.
  • Разпределете готовия крем в подходящи чаши или купички и поднесете топъл или студен.
  • По желание бихте могли да добавите бисквити, бишкоти и/или сезонни плодове на вкус.

Добър апетит!

Източник: framar.bg



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
2
mirela97 (преди 7 години)
Рейтинг: 4163 | Одобрение: 698
Добре изглежда
Хубав сайт

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама