Форум
 

МОЗЪКЪТ ВИ ИМА НУЖДА ОТ ТОВА ВИДЕО

24.02.2013 / 22:20 часа0

Харесайте ни във FB


Кофти е, когато неделята си отива и работната седмица започва. Още по-кофти е когато постоянно посрещаме деня си с горещи и дори парещи новини. Затънали сме до гуша в задачи, работите до късно, прибираме се изморени, лягаме да спим и на другия ден всичко се повтаря. Никой не е казал обаче, че ще ви навреди, ако отделите 6 минути, за да изгледате това видео. Дори напротив – гарантираме ви, че ще направят работния ден, а и цялото ежедневие въобще, много по-поносим.

 

359.bg

 
Харесайте ни във FB
Спонсорирана връзка
Коментари
Напиши коментар
Име
 
Коментар
 
реклама
Форум

Форум
Професор Байхуев(20:27:27 / 23.11.2014)
1
0
на тоз "изследовател" ще му препоръчам да си намери едно хубаво дърво и да се обеси на него!това са глупости не на търкалета,ами на колелета! нека ми отвори защо такива гниди и боклуци като бг-политиците,които цял живот са правели злини си живуркат като симеончовци сред всякакви кефове и разкош и нищо лошо не им се случва??ето едно живо доказателство,че господ и тям подобни глупости няма!! алооо,"изследователя"...!
ориз(20:15:35 / 23.11.2014)
0
0
Абе като са умиращ продукт, оставете ги да умрат. Какво ви пречат. Май само оправдание на заплатите за преливане от пусто в празно. Аааа- една идея да ви дам> забранете телеграмите и телеграфа. Много ток харчи спрямо един СМС.
орел(20:13:59 / 23.11.2014)
0
0
докато ,,гЕЛОСАНИя'' седи до ,,перукан" и му лиже гъзъ ..лудите ще са винаги първи и винаги ,,,обгрижвани" от бФС -тоооооооо!!!!!!!
Гунчо Черпаков(20:04:58 / 23.11.2014)
2
0
До любимата ми Цецка Цачева: Г-жо Цачева, не им обръщай внимание, те са едни завистници!!!! Хапвай си за държавна сметка, вози се на мерцедеса, прехвърчй си насам-натам с авиоотряда, нагрявай телесата си на плажа на Евксиноград, абе, я си живей животеца, сега ти се е паднало!!!! А на болните дечица, на инвалидите, на разни други мрънкащи - майната им!!! Който оцелее, оцелее, който не - такъв е естествения подбор!!! ТИ СИ БОГОИЗБРАНА!!!! ТИ СИ ОТ ГЕРБ!!!! ТИ СИ БИВШ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР!!!! СЕГА ТИ Е ПАДНАЛО!!!!
Обяви
реклама

Последвайте ни във Facebook.com

Искате ли и приятелите ви да знаят за това?Харесайте ни във фейсбук, за да получите повече!