Форум
 

МОЗЪКЪТ ВИ ИМА НУЖДА ОТ ТОВА ВИДЕО

24.02.2013 / 22:20 часа0

Харесайте ни във FB


Кофти е, когато неделята си отива и работната седмица започва. Още по-кофти е когато постоянно посрещаме деня си с горещи и дори парещи новини. Затънали сме до гуша в задачи, работите до късно, прибираме се изморени, лягаме да спим и на другия ден всичко се повтаря. Никой не е казал обаче, че ще ви навреди, ако отделите 6 минути, за да изгледате това видео. Дори напротив – гарантираме ви, че ще направят работния ден, а и цялото ежедневие въобще, много по-поносим.

 

359.bg

 
Харесайте ни във FB
Спонсорирана връзка
Коментари
Напиши коментар
Име
 
Коментар
 
реклама
Форум

Форум
;)(21:17:05 / 22.12.2014)
0
0
Поправете ме ако греша, но доколкото съм запознат, всички енергоизточници подават произведения ток към Национална мрежа (то имаше там някакви пръстени..), след което се довежда до подстанции по райони. То да не става така, токът от ТЕЦ Варна да е за Варна само?! Все едно токът от Козлодуй да не е за Варна. Тази "новина" е пълна манипулация, не се хващайте.
kris(21:00:27 / 22.12.2014)
1
0
е , след толкова много сходни мнения , каква е поуката ? предлагам референдум и отделяне на варненския район от своеволията на софия.......едва тогава ще имаме пари за инвестиции и възход на всички структури , да не ги изреждам........софия ни краде и това го знаят и децата.....чакам мнението ви.......пишете , какво мислите по въпроса , защото картинката е ясна.......бог високо ,цар далеко........
Обяви
реклама

Последвайте ни във Facebook.com

Искате ли и приятелите ви да знаят за това?Харесайте ни във фейсбук, за да получите повече!