НАРЪЧНИКЪТ НА СЪВРЕМЕННАТА КИФЛА ЦЕПИ МРАКА! (ВИДЕО +18)

01.08.2012 / 18:20 часа4
Харесайте ни във FB

Да бъдеш „кифла” е модно, макар и доста поизтъркано вече, пише разкритиа.ком. Докато едни се възмущават на вида им, други сляпо им подражават.Редно е да се знае какво точно трябва да правиш, за да се впишеш в образа на това невероятно съвременно създание.Зевзеци яко се изгавриха с муцунките на тези емблематични образи и спретнаха кратък наръчник.Запомнете – първото и най-важно условие е да се изрусите. От там започва пътя на вашата слава във всички социални мрежи и сайтове за запознанства.Е, вие може да решите някак си да се отличите поне малко от тълпата, към която се числите. Тогава останете си брюнетка, но следващото ви задължение е да се потопите обилно във фон дьо тен-а, че и родната ви майка да не ви познае.Силиконът в устните е пожелателен, че не всички имат тия възможности, но вярваме, че ефекта може да се постигне и с няколко пласта тъмен молив, в допълнение с ярко и лепнещо червило.

Целта е, когато ги нацупите тези устнички да крещят – виж ме!Междувременно, не пропускайте да прикриете по-голяма част от фасона си с огромни очила, че така козметичната мацаница още по-добре изпъква.


Прическата тип „табуретка” ще ви направи завършена „кифла” и ще се борите из между отличничките в тази работа.За облеклото не е нужно да се дават насоки за повечето млади момичета. То е оскъдно, фрапиращо, по възможност безвкусно и съчетано като за цирково изпълнение.Преди всичко обаче трябва да се отбележи, че тук полата-колан ще ви направи „кифла” с по-специални заслуги и ще ви дръпне напред в класацията на майсторките.Още по-смелите просто застават по бельо пред домашното си фото и всички секси пози се увековечават с едно-единствено предназначение. Да бъдат споделени с околните, разбира се! Не се тревожете, ако резултатът е плачевен или те са с лошо качество. Тук вече е време да се опрете на фотошоп-а, а ако не му разбирате, все ще се споразумеете с някой батко от чата да ви удари рамо.
Харесайте ни във FB
Спонсорирана връзка
Коментари
Напиши коментар
Име
 
Коментар
 
реклама
Обяви
реклама

Последвайте ни във Facebook.com