Форум
 

Нашествие на СМЪРФОВЕ ВЪВ ВАРНА, баби ги нарочиха за ГЕЙОВЕ (СНИМКИ)

06.10.2011 / 12:27 часа16

Харесайте ни във FB


[gallery]

30 младежи, на цвят досущ като популярните анимационни герои - смърфовете, шашкат днес варненци по улиците на града. Момчетата, облечени в сини костюми, с шапки и чадъри от същия цвят пресякоха някои от централните места във Варна в индийска нишка. Всяка дама заслужи реверанс от "смърфчетата". 

Младежите така и не пожелаха да разкрият каква е целта на шествието им. Сред подмятанията им бяха, че просто са пазарували от един магазин и че снимат филм. Камери обаче така и не бяха забелязани. 

Хората пък ги гледаха с недоумение, още повече, че не получаваха информация какво се случва. Някои коментираха, че вероятно става въпрос за нечия политическа кампания. Имаше и предположения, че момчетата са активисти в гей акция. Възрастна дама заяви най-отговорно, че 30-те мъже, облечени така странно и с такова поведение няма как да не са хомосексуалисти. 

Смърфовете обещаха скоро да разберем кои са и за какво се борят.

 

 
Харесайте ни във FB
Спонсорирана връзка
Коментари
Напиши коментар
Име
 
Коментар
 
реклама
Форум

Форум
kris(00:37:45 / 23.12.2014)
0
0
за мишките и хората(23:35:39 / 22.12.2014)
0
2
Дядо Йоцо(23:21:37 / 22.12.2014)
3
0
Пак за Варна: ако имаше магистрали "Хемус","Черно море", модерен контейнерен терминал, фериботен комплекс, бърза железница до Русе, безмитни индустриални зони, няколко моста над канала и още, още...То тогава Варна ще бъде най-богатия град в България и в целия черноморски регион...Но София винаги са били, са и ще бъдат против това ако, щом става дума за Варна!!! Шубето е голям страх!
ориз(23:11:15 / 22.12.2014)
1
0
От Варна съм и ме боли от това решение, но за съжаление няма нищо ново в него. *Хемус* не е била и няма да бъде европейски приоритет. Приоритет е коридор номер 8 и той минава София/Пловдив/Бургас и тогава Варна. В Северна България европейски пари няма да видим. Мамка му и прасе!
Обяви
реклама

Последвайте ни във Facebook.com

Искате ли и приятелите ви да знаят за това?Харесайте ни във фейсбук, за да получите повече!