Форум
 

Нашествие на СМЪРФОВЕ ВЪВ ВАРНА, баби ги нарочиха за ГЕЙОВЕ (СНИМКИ)

06.10.2011 / 12:27 часа16

Харесайте ни във FB


[gallery]

30 младежи, на цвят досущ като популярните анимационни герои - смърфовете, шашкат днес варненци по улиците на града. Момчетата, облечени в сини костюми, с шапки и чадъри от същия цвят пресякоха някои от централните места във Варна в индийска нишка. Всяка дама заслужи реверанс от "смърфчетата". 

Младежите така и не пожелаха да разкрият каква е целта на шествието им. Сред подмятанията им бяха, че просто са пазарували от един магазин и че снимат филм. Камери обаче така и не бяха забелязани. 

Хората пък ги гледаха с недоумение, още повече, че не получаваха информация какво се случва. Някои коментираха, че вероятно става въпрос за нечия политическа кампания. Имаше и предположения, че момчетата са активисти в гей акция. Възрастна дама заяви най-отговорно, че 30-те мъже, облечени така странно и с такова поведение няма как да не са хомосексуалисти. 

Смърфовете обещаха скоро да разберем кои са и за какво се борят.

 

 
Харесайте ни във FB
Спонсорирана връзка
Коментари
Напиши коментар
Име
 
Коментар
 
реклама
Форум

Форум
Редник Тъпанчев(19:47:59 / 27.11.2014)
0
0
Начи, освен танковете, както каза бившият министер Шаламанов, ша требе и пет-шест ракети, че да стреляме с тях по Путин!!! И още - веднага да се извика Симеон сеДянков да координира "как ша ги напляскаме руснаците"!!! Вчера старшината Папакочев каза. че по сведения от разузнаването чичко Путин като чул за танковете, се подмокрил и пратил секретарката за памперси!!!
Дани(19:47:44 / 27.11.2014)
1
0
Най-добрия вътрешен министър от началото на прехода до днес е Ц.Цветанов.Затова искаха да го очернят и престъпниците като чуят за него вият вой до небесата.
Обяви
реклама

Последвайте ни във Facebook.com

Искате ли и приятелите ви да знаят за това?Харесайте ни във фейсбук, за да получите повече!