Форум
 

ОРЕШАРСКИ ПОЛУЧИ МАНДАТ ЗА ПРАВИТЕЛСТВО

23.05.2013 / 16:03 часа3

Харесайте ни във FB


След като спечелилата най-много гласове на изборите партия ГЕРБ върна мандата, президентът Росен Плевнелиев го връчи на втората по големина политическа сила БСП.

На "Дондуков" 2 дойдоха лидерът на БСП Сергей Станишев и номинираният за премиер Пламен Орешарски. Станишев предостави на държавния глава  решението за кандидата за министър-председател, който да е Пламен Орешарски. Бе предадена и декларацията на Орешарски за съответствие със законовите изисквания, съобщи блиц. Ще направя всичко възможнво в най-кратък срок да съставя кабинет, каза Орешарски при приемането на мандата. Актът стана точно в 15,38 часа. 

Кабинетът на БСП ще бъде подкрепен от ДПС и вероятно от членове на "Атака". По-рано днес, след консултации с Коалиция за България Лютви Местан заяви: "Вървим към съгласие. Имаме конкретни предложения с оглед на разполагане на конкретни действия във времето". На срещата бяха дебатирани приоритетите на бъдещия кабинет на Пламен Орешарски.

снимка; Бтв 
Харесайте ни във FB
Спонсорирана връзка
Коментари
Напиши коментар
Име
 
Коментар
 
реклама
Форум

Форум
Путата Вовин(15:45:03 / 22.11.2014)
0
0
И къде е отговорността на провелите обследването ? С какво ще гарантират качеството на извършената работа. Ами никак съгласно ЗУТ и Наредбата. Остава самосъзнание на обследващите. Ха, самосъзнание - вижда се какво е. Къде са правата на собствениците ? Защо няма предвидена възможност за обжалване по административен ред за изводи, препоръки и заключения на обследващата фирма, ако собственикът не е съгласен с направените предписания ? Че тези колективи са никакви, пащо тогава предписанията им да имат сила. Ами като нямат сила, за какво са необходими тези безполезни хартийки - оказва се вредни за собствениците и твърде полезни за "нашите" фирми.
Знайко(15:39:03 / 22.11.2014)
0
0
И къде е отговорността на провелите обследването ? С какво ще гарантират качеството на извършената работа. Ами никак съгласно ЗУТ и Наредбата. Остава самосъзнание на обследващите.
Обяви
реклама

Последвайте ни във Facebook.com

Искате ли и приятелите ви да знаят за това?Харесайте ни във фейсбук, за да получите повече!