Форум
 

ОРЕШАРСКИ ПОЛУЧИ МАНДАТ ЗА ПРАВИТЕЛСТВО

23.05.2013 / 16:03 часа3

Харесайте ни във FB


След като спечелилата най-много гласове на изборите партия ГЕРБ върна мандата, президентът Росен Плевнелиев го връчи на втората по големина политическа сила БСП.

На "Дондуков" 2 дойдоха лидерът на БСП Сергей Станишев и номинираният за премиер Пламен Орешарски. Станишев предостави на държавния глава  решението за кандидата за министър-председател, който да е Пламен Орешарски. Бе предадена и декларацията на Орешарски за съответствие със законовите изисквания, съобщи блиц. Ще направя всичко възможнво в най-кратък срок да съставя кабинет, каза Орешарски при приемането на мандата. Актът стана точно в 15,38 часа. 

Кабинетът на БСП ще бъде подкрепен от ДПС и вероятно от членове на "Атака". По-рано днес, след консултации с Коалиция за България Лютви Местан заяви: "Вървим към съгласие. Имаме конкретни предложения с оглед на разполагане на конкретни действия във времето". На срещата бяха дебатирани приоритетите на бъдещия кабинет на Пламен Орешарски.

снимка; Бтв 
Харесайте ни във FB
Спонсорирана връзка
Коментари
Напиши коментар
Име
 
Коментар
 
реклама
Форум

Форум
кккк(09:43:01 / 19.12.2014)
1
0
Големи предупреждения голямо нещо, вместо да ходят да залавят престъпниците те казват на хората какво да правят. Зад почти всеки престъпник седи едно ченге което го прикрива. Не е без известно че зломни кражби на жилища са с много ниска разкриваемост и в повечето случай жертвите пият една студена вода. И след няколко месеца получават писмо че разследването е прекратено поради липса доказателства и извършител, но дефакто те изобщо не са си правили труда да го търсят.
вили(09:37:21 / 19.12.2014)
2
0
Всичко което се проповядва насилствено в главите на хората още повече че това са и деца е секта. Една огромна глоба и да затворят заведението.Да им забранят такива дейности като занимание с деца.
ааа(09:36:42 / 19.12.2014)
0
0
Ха ха ха 320 лв за изнасилване на малолетен, егати и съда егати и чудото а дано и съдията ако има деца да му дойде на главата. В друга държава щяха да го вкарат в изправително училище . Ама не Българската правова система стимулира този вид престъпления и други подобни.
Обяви
реклама

Последвайте ни във Facebook.com

Искате ли и приятелите ви да знаят за това?Харесайте ни във фейсбук, за да получите повече!