Форум
 

ОРЕШАРСКИ ПОЛУЧИ МАНДАТ ЗА ПРАВИТЕЛСТВО

23.05.2013 / 16:03 часа3

Харесайте ни във FB


След като спечелилата най-много гласове на изборите партия ГЕРБ върна мандата, президентът Росен Плевнелиев го връчи на втората по големина политическа сила БСП.

На "Дондуков" 2 дойдоха лидерът на БСП Сергей Станишев и номинираният за премиер Пламен Орешарски. Станишев предостави на държавния глава  решението за кандидата за министър-председател, който да е Пламен Орешарски. Бе предадена и декларацията на Орешарски за съответствие със законовите изисквания, съобщи блиц. Ще направя всичко възможнво в най-кратък срок да съставя кабинет, каза Орешарски при приемането на мандата. Актът стана точно в 15,38 часа. 

Кабинетът на БСП ще бъде подкрепен от ДПС и вероятно от членове на "Атака". По-рано днес, след консултации с Коалиция за България Лютви Местан заяви: "Вървим към съгласие. Имаме конкретни предложения с оглед на разполагане на конкретни действия във времето". На срещата бяха дебатирани приоритетите на бъдещия кабинет на Пламен Орешарски.

снимка; Бтв 
Харесайте ни във FB
Спонсорирана връзка
Коментари
Напиши коментар
Име
 
Коментар
 
реклама
Форум

Форум
az(02:49:01 / 25.11.2014)
0
0
Петли ли сте, кокошки ли сте незнам,ама съдебна охрана какво да направи ,да го арестува още веднъж ли,че ритнал някакъв друг прост петел наврял се там за сензационна снимка където не му е мястото
Losh(01:45:38 / 25.11.2014)
2
0
бум бум ти па се Осра :Д :Д майка ти те е била по главата повече от необходимото като малък а защо и да не продължава... :Д :Д
bum bum(01:43:09 / 25.11.2014)
0
2
абсолютно е прав. жените никога няма да са равни с мъжете.жените винаги ще са под мъжа откъдето и да се погледне. абсолютно съм съгласен. ако има пишконосци които не са съгласни те са гейове,т.е. психично болни вируси.ако има моми които също не са съгласни,то те са долнопробни лесбиийки. жената е само за сексуални удоволствия и да ражда.ря няма друго предназначение!
nadejda(23:55:57 / 24.11.2014)
2
1
ГЕРБ ще ни вкарат и в каменната ера бе хора!!!!!! Какви заплати - какви пет лева? Те не искат да знаят как живеят децата, възрастните хора, социално слабите граждани!!!!!!!!! Искам да живея нормално- както в другите европейски държави- защо те да могат, а ние не- в управлението е истината! ИСКАМЕ СОЦИАЛНО УПРАВЛЕНИЕ! Браво, че в БСП-Варна се говори за тези неща!
Обяви
реклама

Последвайте ни във Facebook.com

Искате ли и приятелите ви да знаят за това?Харесайте ни във фейсбук, за да получите повече!