Форум
 

ОРЕШАРСКИ ПОЛУЧИ МАНДАТ ЗА ПРАВИТЕЛСТВО

23.05.2013 / 16:03 часа3

Харесайте ни във FB


След като спечелилата най-много гласове на изборите партия ГЕРБ върна мандата, президентът Росен Плевнелиев го връчи на втората по големина политическа сила БСП.

На "Дондуков" 2 дойдоха лидерът на БСП Сергей Станишев и номинираният за премиер Пламен Орешарски. Станишев предостави на държавния глава  решението за кандидата за министър-председател, който да е Пламен Орешарски. Бе предадена и декларацията на Орешарски за съответствие със законовите изисквания, съобщи блиц. Ще направя всичко възможнво в най-кратък срок да съставя кабинет, каза Орешарски при приемането на мандата. Актът стана точно в 15,38 часа. 

Кабинетът на БСП ще бъде подкрепен от ДПС и вероятно от членове на "Атака". По-рано днес, след консултации с Коалиция за България Лютви Местан заяви: "Вървим към съгласие. Имаме конкретни предложения с оглед на разполагане на конкретни действия във времето". На срещата бяха дебатирани приоритетите на бъдещия кабинет на Пламен Орешарски.

снимка; Бтв 
Харесайте ни във FB
Спонсорирана връзка
Коментари
Напиши коментар
Име
 
Коментар
 
реклама
Форум

Форум
е, и???(15:51:13 / 27.11.2014)
3
0
Какво решаваш с едно самоубийство???????????? Спасяваш се от проблеми? А тези, които оставяш след себе си? А детето ти? Нали то ще остане да плаща тъпия ти кредит? Това е бягство, а не спасение. .... Друг въпрос е КОЙ е виновен за тези крайни решения, които вземат все повече българи...
krasko(15:50:59 / 27.11.2014)
1
0
как сийке ......точно в десятката.......до кога ще коментираме едно и също.......в българия няма нормално работеща съдебна система.....в холандия марихуаната е легална в определените за това места , църквата и други институции се грижат за наркоманите....... а в българия ги затварят в панделата , където трябва да са затворени съвсем други лица......
И.Г(15:49:58 / 27.11.2014)
0
0
Проблема в този случай не е в паркирането,откраднали са чантата на потърпевшата от предната седалка.А вчера не са успели да вземат нищо,това е нркоманската банда от квартала най-вероятно.Нека всички които прочетат статията и имат познати, на които децата са в тази градина ги предопредят да не оставят чанти и вещи които биха привлекли погледите на крадците.Тази сутрин гледката беше мн.неприятна, като за потърпевшата така и за всички които видяхме какво се случва пред градината на децата ни.
димо(15:45:44 / 27.11.2014)
2
0
тая продължава да лъже и маже.но едва ли вече някой й се връзва на говоренето. наистина се изказва популистки. Поне да беше си признала,че се е вслушала в думите и писмото на Гуцанов, а не да си приписва заслуги. Това е най-малкото невъзпитано.
Обяви
реклама

Последвайте ни във Facebook.com

Искате ли и приятелите ви да знаят за това?Харесайте ни във фейсбук, за да получите повече!