Рецепта на деня: Печени патладжани на грил тиган
21.05.2015 / 11:39 0
Receptite.com
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
2-3 бр. патладжани
100 г олио или зехтин
магданоз, копър
балсамиков оцет
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Патладжаните се нарязват на филийки с дебелина 7-8 мм. Без да се посоляват се овалват в мазнината и се поставят в предварително загретия грил тиган. Изпичат се от двете страни. Гарнират се с магданоз, копър или други подправки по желание. Може да се полеят с балсамов оцет.
* По същия начин може да се изпекат тиквички и чушки, като се изчистят от семките.
Следете 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна в Petel.bg!
Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!