Рецепта на деня: Шаран по Свищовски

08.04.2015 / 11:24 0

Receptite.com

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
2.5-3 кг шаран
4 бр. яйца
500 г кисело мляко
200 г заквасена сметана
черен пипер, сол
олио

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Шарана се почиства и се разрязва на две, без да се маха главата. Посолява се и се поръсва с черен пипер. Поставя се в намазнена тава и се пече на 200 С около 30 минути. През това време се разбиват яйцата, киселото мляко и сметаната и се залива рибата. Пече се още 15 минути за да хване хубава коричка заливката. 

Следете 24 часа в денонощието най-ексклузивните новини от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама