Рецепта на деня: Вкусни аспержи с бекон и горгонзола

25.08.2015 / 11:21 0

Receptite.com

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
400 г аспержи
100 г сирене Горгонзола
400 г бекон

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Нарязваме бекона на тънки ленти. Във всяка лента слагаме по 2-3 аспержи (предварително сварени за около 10 минути). Увиваме добре рулцата и слагаме в намазнена с олио тавичка. Отгоре поръсваме с парченца горгонзола. Печем за около 10 минути на предварително загрята фурна докато бекона стане хрупкав и горгонзолата се разтопи. 

Следете всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!              


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама