Рецепта на деня: Задушен агнешки кебап

24.03.2015 / 12:03 3

Receptite.com

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
1 кг агнешко от плешката
4 големи глави лук
3 бр. домати (може и от буркан)
1 бр. морков
1 с.л. сол
1 с.л. червен пипер
девисил
джоджен
1 ч.ч. червено вино
черен пипер
кимион

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Месото се нарязва на кубчета. Лукът на ситно. Всичко се слага в тенджера под налягане и се обърква. Накрая се налива виното и вода, колкото леко да се облее месото. Задушава се на умерен огън за около 30-35 минути.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
1
varna (преди 9 години)
Рейтинг: 12264 | Одобрение: 2919
И една Бира
https://www.youtube.com/channel/UCcNbP1ZRiwsNeeSIBij7-bA?view_as=subscriber
0
0
zakluch (преди 9 години)
Рейтинг: 31170 | Одобрение: 5610
ММММ изглежда невероятно вкусно!
Повече за мен тук Ключодържатели

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама