Рецепта на деня: Задушен зелен фасул с чесън и оцет
Receptite.com
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
1.5 кг зелен фасул (или 1 консерва)
2-3 глави лук
1/3 ч.ч. олио
1 глава чесън
2 с.л. оцет
сол
копър или магданоз за поръсване
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Почистеният и измит зелен фасул се задушава до омекване с олиото, половин чаша вода и ситно нарязания лук. Когато е напълно готов, се посолява и задушава още няколко минути. Поднася се поръсен със ситно нарязан копър (магданоз) и отделно се сервира скълцания чесън, разреден с оцет, за да може всеки да си добавя.
Следете всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна в Petel.bg!
Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!
Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!