Рецепта на деня: Задушен зелен фасул с чесън и оцет

13.08.2015 / 11:41 1

Receptite.com

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
1.5 кг зелен фасул (или 1 консерва)
2-3 глави лук
1/3 ч.ч. олио
1 глава чесън
2 с.л. оцет
сол
копър или магданоз за поръсване

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Почистеният и измит зелен фасул се задушава до омекване с олиото, половин чаша вода и ситно нарязания лук. Когато е напълно готов, се посолява и задушава още няколко минути. Поднася се поръсен със ситно нарязан копър (магданоз) и отделно се сервира скълцания чесън, разреден с оцет, за да може всеки да си добавя. 

Следете всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
zakluch (преди 8 години)
Рейтинг: 31170 | Одобрение: 5610
Обичам фасул, не можете да си представите колко е полезен!
Повече за мен тук Ключодържатели

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама