Форум
 

САМАРА МОРГАН Е НАЙ-ЗЛОВЕЩОТО ДЕТЕ В СВЕТА (СНИМКИ И ВИДЕО)

01.01.2013 / 09:48 часа4

Харесайте ни във FB


 

Уенсди Адамс може да има садистични наклонности, но все пак си е комедиен образ. За разлика от Самара Морган. Тя е може би най-зловещото дете, от което тръпки са ни побивали пред екрана, пише http://jenite.bg. Ако сте изпитвали ужаса да гледате "Предизвестена смърт" и след това сте се стресирали, когато ви звъни телефонът, вероятно ще ви е интересно да разберете кой стои зад черната коса, която излизаше по онзи отвратителен начин от кладенеца и телевизора. Натиснете стрелката към следващата снимка и ще разберете!

Давей Чейс (21 г.) - в действителност не е толкова страшна, нали? Е, да, има някакво нацупено готик излъчване, но със сигурност не може да се сравнява с ужасната Самара, в която се превъплъти на 11-годишна възраст. Светлооката актриса изигра и малката сестричка на злочестия Дони Дарко, а през 2009 излезе и самостоятелен филм за съдбата на Саманта Дарко. Давей беше в главната роля.
Харесайте ни във FB
Спонсорирана връзка
Коментари
Напиши коментар
Име
 
Коментар
 
реклама
Форум

Форум
вещ по всички въпроси(01:20:43 / 24.11.2014)
0
0
Бе изобщо българинът е паднал толкова ниско, че не знам. Никой, нищо не го интересува. Всеки си вика има община...хвърлят си боклуците, паркират си колите където им се иска. Бе тоя Янко Станев дето го коментирате. Виждал съм го. Прилича на една лоена топка. За мен това е жалък човек, нищо, че се вози на Лексус.
ллл(23:47:28 / 23.11.2014)
0
0
Забрави ли сте да допишете че полицията е гледала и е чоплила семки през това време и са гледали който ще спечели и от кого ще си вземат рушветите за по нататък.
Николай Рашев(23:19:17 / 23.11.2014)
0
0
Днес,за пореден път се чувствам разбит от безпътицата и жестоката действителност в държавата ни.Поводът за това е самоубийството чрез самозапалване на 28 годишната Деси от Перник.Причина: покъртителна бедност... Но надали само бедността е причина, защото факторите млад човек да посегне на животът си в България са повече, отколкото тези да не го направи, и дори ежедневно се увеличават.Защо.... Защото правилата на политическото управление е прегазило правата на бедните,изпаднали в житейска безпътица българи. Някой зайнтересува ли се от тегобите на младата жена, за нейните скрити сълзи и чувства, които в края на крайщата намериха своя изход,през който да пронижат сърцата ни подобно светкавица от страшна мъка. Бедност, но какво е тя пред душевната нищета на скапаните помияри наречени депутати, чийто портфейли са добре натъпкани с банкноти, ала сърцата и душите им опразнени от човешки добродетели. Политици долнопробни, явно никога не ще разберете,че не е важно колко е голямо портмонето,а колко са големи душата и сърцето.. Знам какво е бедността, и знам какво е алчността.Но, не всички са в състояние да устоят на бремето да нямаш нищо, така се раждат престъпниците и престъпленията, но не на последно място - самоубийствата. Жалко,че от този свят си отиде поредната почтена жертва на човешкото бездушие и безочие.. И надявам се Деси,че там където си, вече не те мъчат глада и мизерията,нито политическите речи на депутатското безобразие... Нека бог ти прости стореното, но е достойно да избереш смърт,която да накара всички да се замислят.. и може би разчувстват... Поклон Деси пред драмата на твоята съдба и тежка участ...
Кити(23:08:03 / 23.11.2014)
1
0
Овцата, която се приема за коза !!! Китайска глупотевина.Нас, българите не ни ловят китайските фантасмагории. В България няма синьо-зелени дървени овце. Ние сме си балкански рунтавелки.
Обяви
реклама

Последвайте ни във Facebook.com

Искате ли и приятелите ви да знаят за това?Харесайте ни във фейсбук, за да получите повече!