Форум
 

САМАРА МОРГАН Е НАЙ-ЗЛОВЕЩОТО ДЕТЕ В СВЕТА (СНИМКИ И ВИДЕО)

01.01.2013 / 09:48 часа4

Харесайте ни във FB


 

Уенсди Адамс може да има садистични наклонности, но все пак си е комедиен образ. За разлика от Самара Морган. Тя е може би най-зловещото дете, от което тръпки са ни побивали пред екрана, пише http://jenite.bg. Ако сте изпитвали ужаса да гледате "Предизвестена смърт" и след това сте се стресирали, когато ви звъни телефонът, вероятно ще ви е интересно да разберете кой стои зад черната коса, която излизаше по онзи отвратителен начин от кладенеца и телевизора. Натиснете стрелката към следващата снимка и ще разберете!

Давей Чейс (21 г.) - в действителност не е толкова страшна, нали? Е, да, има някакво нацупено готик излъчване, но със сигурност не може да се сравнява с ужасната Самара, в която се превъплъти на 11-годишна възраст. Светлооката актриса изигра и малката сестричка на злочестия Дони Дарко, а през 2009 излезе и самостоятелен филм за съдбата на Саманта Дарко. Давей беше в главната роля.
Харесайте ни във FB
Спонсорирана връзка
Коментари
Напиши коментар
Име
 
Коментар
 
реклама
Форум

Форум
Varna Int.(21:59:26 / 27.11.2014)
0
0
Това не е бой:) Спомням си че едно време момчетата от класа не се биехме помежду си. Но ако някой от съседните класове закачеше някой от нашите се започваше як пердах между класовете.
william(21:54:51 / 27.11.2014)
0
1
Интересува се от спешен заем ли сте? Имате ли нужда от бърз кредит за решаване на вашите финансови нужди, ние предлагаме заеми, вариращи от всяка сума пари, която търсите, ние сме сигурни, ефективна, бърза и динамична, 100% гарантирано, ние също плащат заеми във всякаква валута. Лихвеният процент е 2%, ако се интересувате, за да получите обратно към нас чрез електронна поща (williamloanfinance@gmail.com). Попълнете следната информация: Пълното ви име ...................... Вашата страна ................... Вашият адрес .................. Вашата възраст ....................... PIN ................ Професията си ................ Вашето семейно положение ........... Sex ............................ Нужна сума .................. Месечен доход ................. Благодаря.
Варненец(21:32:25 / 27.11.2014)
2
0
Чак сега ли ви просветна,че си изсякохме горите от лакомията за пари на "бизнесмените" и ДПС !!! В резултат - наводнения,безводие,мръсен въздух и т.н......И гората не е домати да порасне за 3 месеца а и трябват 30-40 години !!! Изнасяме с кораби и камиони за Турция и Гърция - те да не са луди като българите малоумници да си секат горите !!!
ga(21:26:51 / 27.11.2014)
1
0
Ами то изобщо в България създава ли се нещо ново? Просто се руши старото.....И сгради, паметници,плочки,шадравани....всичко се руши....Жалко за хубавата природа на страната ни.....Хора няма....
Обяви
реклама

Последвайте ни във Facebook.com

Искате ли и приятелите ви да знаят за това?Харесайте ни във фейсбук, за да получите повече!