СМЯХ! ВИЖТЕ КАК КРИЕ БОМБИТЕ СИ ЧЕРНАТА ЗЛАТКА (СНИМКИ И ВИДЕО)

18.09.2012 / 16:14 часа6

Харесайте ни във FB


 

Златка Димитрова, която е една от звездите в новия сезон на ВИП Брадър, се поизпоти в стремежа си да не покаже плът, докато се преоблича. 

Моделката, която има повече снимки за цензура в нета и от самата Памела Андерсън, се притесни да заголи бомби пред камерите на Големия брат. Явно Злати не смята да се набива на очи с големите си… очи още в началото и ще пази благоприличие. Дали това не е само театър, скоро ще разберем. А и в компанията на Багата знойната красавица вероятно ще се поотпусне и ще покаже повече, отколкото е планирала.

Злати вече избесня по отношение на Бони, която я разпитваше за Багата по нареждане на ВИП Брадър. Когато разбра, че всичко това е било част от мисията й, тя се ядоса и дори си позволи да изригне с една нашенска.

Така или иначе, гарвите със съквартирантите тепърва започват. Очаква се през новия сезон изцепките и неловките моменти да са повече, тъй като от Нова Тв ще се опитат да ударят бТВ в земята. Още преди старта продуцентите на ВИП Брадър коментираха, че зрителите ще покажат дали този формат се е изчерпал.

 

razkritia.com

 
Харесайте ни във FB
Спонсорирана връзка
Коментари
Напиши коментар
Име
 
Коментар
 
реклама

Последвайте ни във Facebook.com

Искате ли и приятелите ви да знаят за това?Харесайте ни във фейсбук, за да получите повече!