Форум
реклама
 

ТОВА Е ЧОВЕКЪТ С НАЙ-ГОЛЕМИЯ БИЦЕПС В СВЕТА, НО ПРИЛИЧА НА АНИМАЦИОНЕН ГЕРОЙ (ВИДЕО И СНИМКА)

14.09.2012 / 16:06 часа2

Харесайте ни във FB


Обиколката на ръката му е 79 сантиметра

Някои го наричат "Попай от кръв и плът", благодарение на скромния му бицепс, с още по-скромна обиколка от 79 сантиметра. Благодарение на въпросния, Мустафа Исмаил вече е и горд участник в Книгата на Гинес.

Египтянинът е прекарал последните десет години от живота се, потейки се във фитнес залата по два пъти на ден. В резултат на желязната си дисциплина днес обиколната на бицепса на Исмаил се равнява на тази, характерна за талията на възрастен мъж. Прочее, пропорциите на 24-годишния младеж директно могат да го класират за главната роля в бъдещ анимационен филм.

Познат на своите приближени, като "Големият Мо", египтянина изяжда всеки ден по кило и половина пилешко, половин килограм риба, четири чаши бадеми, с два галона вода и три литра протеини от змии.

Мускулестият мъжага бил толкова посветен на идеята си да изгради ръце чудо, че се преселил с цялото си семейство в САЩ, където условията за постигането на подобна цел били значително по-благоприятни.

"Хората постоянно ме сравняват с Попай моряка и това ме кара да се смея, но истината е, че моята диета дори не включва спанак. Нещо повече – не мога да понасям спанак", казва Мустафа.

"Мисля да си се придържам към пилешкото. Всъщност мисля, че ръцете ми вече са по-големи от тези, на анимационния герой", допълва човекът-бицепс. Мустафа живее заедно с 30-годишната си съпруга Каролина.

Преди около пет години, колкото и странно да ви прозвучи – Мустафа не е приет в отбора по културизъм на Египет. Това е основната причина той вече да е официално гражданин на САЩ.

Когато Мустафа не помпа железа, той "помпа" гас на двете петролни станции в Масачузетс, които между другото са негово притежание.

"Приятелите ми във фитнеса все още не могат да повярват колко много пораснаха ръцете ми, така, че вече фокусът ми е върху останалите части на тялото ми.", казва още египтянинът.

"И вече усещам, че те растат – гръдния ми кош, раменете ми, моите ръце. Просто обичам тежестите".

 

Честит ти Гинес, Мустафа.

 

inews.bg

 
Харесайте ни във FB
Спонсорирана връзка
Коментари
Напиши коментар
Име
 
Коментар
 
реклама
Форум
реклама

Форум
Обяви
реклама

Последвайте ни във Facebook.com

Искате ли и приятелите ви да знаят за това?Харесайте ни във фейсбук, за да получите повече!