Форум
 

ТОВА Е ЧОВЕКЪТ С НАЙ-ГОЛЕМИЯ БИЦЕПС В СВЕТА, НО ПРИЛИЧА НА АНИМАЦИОНЕН ГЕРОЙ (ВИДЕО И СНИМКА)

14.09.2012 / 16:06 часа2

Харесайте ни във FB


Обиколката на ръката му е 79 сантиметра

Някои го наричат "Попай от кръв и плът", благодарение на скромния му бицепс, с още по-скромна обиколка от 79 сантиметра. Благодарение на въпросния, Мустафа Исмаил вече е и горд участник в Книгата на Гинес.

Египтянинът е прекарал последните десет години от живота се, потейки се във фитнес залата по два пъти на ден. В резултат на желязната си дисциплина днес обиколната на бицепса на Исмаил се равнява на тази, характерна за талията на възрастен мъж. Прочее, пропорциите на 24-годишния младеж директно могат да го класират за главната роля в бъдещ анимационен филм.

Познат на своите приближени, като "Големият Мо", египтянина изяжда всеки ден по кило и половина пилешко, половин килограм риба, четири чаши бадеми, с два галона вода и три литра протеини от змии.

Мускулестият мъжага бил толкова посветен на идеята си да изгради ръце чудо, че се преселил с цялото си семейство в САЩ, където условията за постигането на подобна цел били значително по-благоприятни.

"Хората постоянно ме сравняват с Попай моряка и това ме кара да се смея, но истината е, че моята диета дори не включва спанак. Нещо повече – не мога да понасям спанак", казва Мустафа.

"Мисля да си се придържам към пилешкото. Всъщност мисля, че ръцете ми вече са по-големи от тези, на анимационния герой", допълва човекът-бицепс. Мустафа живее заедно с 30-годишната си съпруга Каролина.

Преди около пет години, колкото и странно да ви прозвучи – Мустафа не е приет в отбора по културизъм на Египет. Това е основната причина той вече да е официално гражданин на САЩ.

Когато Мустафа не помпа железа, той "помпа" гас на двете петролни станции в Масачузетс, които между другото са негово притежание.

"Приятелите ми във фитнеса все още не могат да повярват колко много пораснаха ръцете ми, така, че вече фокусът ми е върху останалите части на тялото ми.", казва още египтянинът.

"И вече усещам, че те растат – гръдния ми кош, раменете ми, моите ръце. Просто обичам тежестите".

 

Честит ти Гинес, Мустафа.

 

inews.bg

 
Харесайте ни във FB
Спонсорирана връзка
Коментари
Напиши коментар
Име
 
Коментар
 
реклама
Форум

Форум
смсмсмсмс(23:45:03 / 28.11.2014)
0
0
И какво става ясно от стенограмата ? Че просто ще се забави с една година, защото комунистите за краткото си управление изтеглиха заеми, заради които сега ще теглим нови заеми за да се оправим...
смсмсмсмс(23:43:14 / 28.11.2014)
0
0
ЛИЛЯНА ПАВЛОВА: Уважаеми господин министър-председател, уважаеми колеги, с това решение Министерството на финансите ни отказа продължаването на програмата за транзитни пътища VІ. Тук държа до отбележа, че недоговарянето на тази програма и програмата, която беше предложена със Световна банка и с Европейската инвестиционна банка означава, че ние няма да можем да започнем, ако не се предвиди друг финансов източник (а в бюджета няма очевидно такъв), не можем да започнем изграждането нито на АМ „Хемус”, нито да довършим изграждането на участъците от трансевропейската мрежа София – Видин, София – Калотина, съответно София – Велико Търново – Русе и довършването на всички участъци от Южната дъга на Софийското околовръстно в двете направления, които имаме да довършваме, както и ремонта на старите участъци на АМ „Тракия”. Това са основните проекти, които бяха заложени в предложението на Министерството на регионалното развитие до Министерството на финансите да бъдат финансирани чрез заемни средства. По този начин те отпадат от финансиране изцяло от държавния бюджет и отпадат от плановете като минимум до 2016 година, за да започнем преговори. Разбирам и подкрепям идеята, че трябва да спазим бюджетния дефицит и баланса, но предлагам да се даде възможност да водим поне рамкови преговори с международните финансови институции и да направим подготовка и тази нулева година да не я изпуснем поне в подготовка на заемни споразумения, за да можем да си гарантираме, че поне от 2016 година ще започне реално изпълнение на тези проекти. Благодаря ви. ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ: Няма пречка да преговаряте, госпожо министър. Просто в 2015 година няма да харчите от тези заеми. БОЙКО БОРИСОВ: С една дума – разговорите са позволени. ЛИЛЯНА ПАВЛОВА: Аз не искам разговори, аз искам споразумение и пари. БОЙКО БОРИСОВ: Както министър Москов казва: „С пари всеки може”. ЛИЛЯНА ПАВЛОВА: Аз все още не съм намерила начин да строим пътища без пари, но ще се радвам на ноу-хау. БОЙКО БОРИСОВ: Приема се точка 15.
krasko(23:19:57 / 28.11.2014)
2
1
До добо(23:19:12 / 28.11.2014)
0
0
какъв край? По-скоро възможност да се изнижат от належалите проблеми, използвайки оставка и да оставят на друг да се чуди какво да прави. И после си купиха пак изборите и на ново.. Свалили сме били. Нали пак са тук, как сме ги свалили, пък сме избрали техен кмет..
Обяви
реклама

Последвайте ни във Facebook.com

Искате ли и приятелите ви да знаят за това?Харесайте ни във фейсбук, за да получите повече!