Форум
 

ТОВА Е ЧОВЕКЪТ С НАЙ-ГОЛЕМИЯ БИЦЕПС В СВЕТА, НО ПРИЛИЧА НА АНИМАЦИОНЕН ГЕРОЙ (ВИДЕО И СНИМКА)

14.09.2012 / 16:06 часа2

Харесайте ни във FB


Обиколката на ръката му е 79 сантиметра

Някои го наричат "Попай от кръв и плът", благодарение на скромния му бицепс, с още по-скромна обиколка от 79 сантиметра. Благодарение на въпросния, Мустафа Исмаил вече е и горд участник в Книгата на Гинес.

Египтянинът е прекарал последните десет години от живота се, потейки се във фитнес залата по два пъти на ден. В резултат на желязната си дисциплина днес обиколната на бицепса на Исмаил се равнява на тази, характерна за талията на възрастен мъж. Прочее, пропорциите на 24-годишния младеж директно могат да го класират за главната роля в бъдещ анимационен филм.

Познат на своите приближени, като "Големият Мо", египтянина изяжда всеки ден по кило и половина пилешко, половин килограм риба, четири чаши бадеми, с два галона вода и три литра протеини от змии.

Мускулестият мъжага бил толкова посветен на идеята си да изгради ръце чудо, че се преселил с цялото си семейство в САЩ, където условията за постигането на подобна цел били значително по-благоприятни.

"Хората постоянно ме сравняват с Попай моряка и това ме кара да се смея, но истината е, че моята диета дори не включва спанак. Нещо повече – не мога да понасям спанак", казва Мустафа.

"Мисля да си се придържам към пилешкото. Всъщност мисля, че ръцете ми вече са по-големи от тези, на анимационния герой", допълва човекът-бицепс. Мустафа живее заедно с 30-годишната си съпруга Каролина.

Преди около пет години, колкото и странно да ви прозвучи – Мустафа не е приет в отбора по културизъм на Египет. Това е основната причина той вече да е официално гражданин на САЩ.

Когато Мустафа не помпа железа, той "помпа" гас на двете петролни станции в Масачузетс, които между другото са негово притежание.

"Приятелите ми във фитнеса все още не могат да повярват колко много пораснаха ръцете ми, така, че вече фокусът ми е върху останалите части на тялото ми.", казва още египтянинът.

"И вече усещам, че те растат – гръдния ми кош, раменете ми, моите ръце. Просто обичам тежестите".

 

Честит ти Гинес, Мустафа.

 

inews.bg

 
Харесайте ни във FB
Спонсорирана връзка
Коментари
Напиши коментар
Име
 
Коментар
 
реклама
Форум

Форум
за мишките и хората(23:35:39 / 22.12.2014)
0
0
Дядо Йоцо(23:21:37 / 22.12.2014)
2
0
Пак за Варна: ако имаше магистрали "Хемус","Черно море", модерен контейнерен терминал, фериботен комплекс, бърза железница до Русе, безмитни индустриални зони, няколко моста над канала и още, още...То тогава Варна ще бъде най-богатия град в България и в целия черноморски регион...Но София винаги са били, са и ще бъдат против това ако, щом става дума за Варна!!! Шубето е голям страх!
ориз(23:11:15 / 22.12.2014)
0
0
От Варна съм и ме боли от това решение, но за съжаление няма нищо ново в него. *Хемус* не е била и няма да бъде европейски приоритет. Приоритет е коридор номер 8 и той минава София/Пловдив/Бургас и тогава Варна. В Северна България европейски пари няма да видим. Мамка му и прасе!
опетков(23:03:45 / 22.12.2014)
0
4
Поредният платен кьорфишек на партиен и бездарен журналист. Тюрлю гювеч от много лъжи и тук таме малко истини, колкото да получи одобрението на наивниците.
кккк(23:02:37 / 22.12.2014)
0
0
Хубава работа ама Българска, алчността му го е провалила, ако играеше с дребни суми през определен период, и на определен интервал от време да прави по един 2 големи удара , нямаше да го хванат. Така става като няма човек който да прави стратегия за източването.
ггг(22:57:23 / 22.12.2014)
1
0
Дядо Йоцо(22:46:30 / 22.12.2014)
4
0
И аз винаги съм мислил , че за Варна ще е най-добре да се отдели административно от централната власт, т.е. от София...Но как да стане възможно ли изобщо според българските закони, положителен резултат от референдум достатъчен ли е -аз не знам...В Германия Хамбург е постигнал това и е един от най-богатите градове в Европа...Варна също има всички необходими дадености- пристанища,летище, ж.п. транспорт, на 200 км голяма международна река, достатъчно университети, които да захранватз
Обяви
реклама

Последвайте ни във Facebook.com

Искате ли и приятелите ви да знаят за това?Харесайте ни във фейсбук, за да получите повече!