Форум
 

ТОЗИ ПОЛИЦАЙ УБИ С 5 КУРШУМА 25-ГОДИШНАТА ИВЕЛИНА ОТ ЛОВЕЧ (СНИМКА)

15.09.2012 / 14:32 часа5

Харесайте ни във FB


Полицай застреля 25-годишна жена в Ловеч. Инцидентът е станал около 5.00 ч. тази сутрин на паркинг пред дискотека „Илит”, съобщи "Дарик". Младата жена е била простреляна фатално от Иво Данчев Маринов, служител в Районното управление на полицията в Ловеч. Това съобщи на нарочна пресконференция директорът на Областната дирекция на МВР комисар Георги Иванов.  

33-годишният охранител е стрелял пет пъти по момичето, което по непотвърдена информация се казва Ивелина. Тя е излизала от нощния клуб заедно с приятел и приятелка. Тръгнали към колата, с която дошли, и момичето седнало на предната седалка до шофьорското място. Тогава се показал полицаят, който явно изчаквал наблизо, и хладнокръвно започнал да гърми по жената.

Стрелецът Иво Маринов е задържан, привлечен е като обвиняем, повдигнато му е обвинение и е със 72-часова мярка за неотклонение „задържане под стража”, съобщи още шефът на ловешката полиция. 

По думите на комисар Георги Иванов причина за фаталния инцидент е настъпило разминаване в отношенията между двамата. Иво познавал девойката от около година и половина. Двамата комуникирали предимно във Facebook и чрез есемеси. Според неокончателна информация, Ивелина блокирала профила на Иво в социалната мрежа, което най-вероятно предизвикало гнева му.

Полицаят не е оказал съпротива при задържането му тази сутрин, на което присъствала и майка му. В Ловеч вече пристигат експерти от Института по психология на МВР, които ще разговарят с него.

Комисар Георги Иванов обясни, че Иво Маринов е тих, затворен в себе си, нерешителен, което и предизвиква изненада в действията му призори. Той е неконтактен, няма изразени приятели сред колегите си. Работи в системата на МВР от 11 години. Първоначално е бил катаджия, но е бил преместен в охранителна полиция на т.нар. вътрешни постове. Досега не е имал провинения, заради които да е търпял наказания, разкри още комисар Иванов.

В началото на месец септември бивш полицай уби с нож 30-годишна жена пред хотел в Слънчев бряг и рани нейния приятел. Мотивът за кървавата драма, разиграла се в курортния комплекс, е болезнена ревност.

Убийството стана малко след полунощ до хотел „Гларус” в Слънчев бряг. Мария Златанова от Самоков, която била управител на бара към хотела, се прибирала от работа, заедно със своя приятел Симеон Куминков от Несебър, на 18 години. Според показанията му от близките храсти изскочил непознат за него мъж, който намушкал няколко пъти Мария. Симеон се опитал да я защити и също бил ранен. Нападателят избягал. Намерен и иззет е ножът, с който е била убита младата жена.
Харесайте ни във FB
Спонсорирана връзка
Коментари
Напиши коментар
Име
 
Коментар
 
реклама
Форум

Форум
Комаров(11:39:29 / 26.11.2014)
0
0
Има и македонци - македонски граждани, доколкото официално има такава държава. С уточннието, че македонци в смисъл на граждани на Македония са и албанците, власите, циганите и турците в Македония, и разбира се македонските граждани от български произход. Що се отнася до позицията на гръцкия кмет, вероятно се касае за лично мнение, основано на действителността, от която е бил заобиколен в продължение на десетилетия. Може и някой да му дърпа ушите за това мнение, но ако Гърция иска да реши спора си с Македония, трябва да подкрепи тезата, че македонски език няма и съответно македонци като народност, въпреки че вече е доста късно. Макар че именно Гърция след 1912 г. подкрепи сръбската позиция, за да унищожи българското съзнание в Македония. Да не забравяме, че един от първите учебници по "славомакедонски" език е създаден именно в Гърция.
bosh(11:34:49 / 26.11.2014)
0
0
Точно любимият ви Г и приятелят му Д, са тези които със завидно майсторство унищожават културното наследство на Варна. Събаряне на архитектурни паметници на Братя Шкорпил и модернизиране на Юнашки салон и още може би други подобни планове. Жалко, че и сегашният кмет не може да оцени историята на Варна. Град без история, е град без бъдеще.
1234(11:32:57 / 26.11.2014)
2
0
Пълна анархия цари в милата ни Родина.Няма държава,няма власти има анархия и безвластие удобно на управляващите,за да държат народа в стрес и подчинение!
Комаров(11:31:06 / 26.11.2014)
0
0
Погледнато обективно, това е и изходната позиция на онези българи, които са наясно с историята. Няма македонски език, македонските диалекти са диалекти на българския език, а т.н. македонски език е създаден на основата на български диалект, с много сръбска лексика /има разбира се и гръцки македонски диалекти, т.е. диалектите на гръцкия език от географската област Македония/. Изхождайки от съображението, че няма македонски език, много хора считат, че няма македонци - македонци има и те са всички, които живеят в географската област Македония, в т.ч. гърците в Егейска Македония. Има и македонски граждани,
Обяви
реклама

Последвайте ни във Facebook.com

Искате ли и приятелите ви да знаят за това?Харесайте ни във фейсбук, за да получите повече!