Форум
реклама
 

Вижте как Крисия изпълнява песен на "Бийтълс" (видео)

07.02.2014 / 18:56 часа5

Харесайте ни във FB


Малкото дете чудо от Разград Крисия Тодорова отново удиви цяла България с присъствие, чар и изпълнение. Задачата снощи бе участничките да изпеят песни за мама. 9-годишната красавица изпълни “Oh! Darling” на "Бийтълс", а гордата й родителка не скри своето задоволство от това, пише 24 часа. 

Музикантите от „Ку-ку бенд“ изразиха възхищението си от „чувството за блус“, което е вродено у малката чаровница. Слави пък избухна веднага след последния тон на песента: „Това дете е шоу!“.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS

Може би тайната за харизмата и безспорния талант на Крисия се крие в това, че е зачената на испанския остров Ибиса, пошегува се водещият. А може би пък просто е „целуната“ от Бог.

Тази вечер трите финалистки в конкурса „Партньорка на г-н Андреев“ ще пеят песни по избор на родителите си.
Харесайте ни във FB
Спонсорирана връзка
Коментари
Антоанета (преди 1 годинa)
0
0
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Всяко едно дете е уникално и всяко едно дете заслужава внимание. Тези натрапчиви клипове и разпространение на конкурси в чалга предаване вече тотално ме възмущават.
Милка (преди 1 годинa)
1
0
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ето прочетете тук: http://pik.bg/ B0-news145741.html Нов скандал! Слави скара майките на Крисия и Симона Дългия вече открито подкрепя конкурентката на детето-чудо Война между родителите на талантливите деца от конкурса на „Шоуто на Слави” избухна снощи след предаването и е на път да реши как ще приключи конкурса. Майката на Крисия от Разград - Ангелина е бясна на тази на конкурентката й Симона Иванова от Свищов – Валерия и открито й показала, че ще се бори със зъби и нокти за победата на наследницата си. Разградчанката била ядосана, че Слави хвали конкурентката на дъщеря й и даде много повече ефирно време на Валерия да рекламира дъщеря си. „Специално искам да поздравя майката на Симона Валерия, че е отгледала дете с такава голяма дарба, подготвена артистично и наистина изумителна. Тя е и голям сладур”, занарежда Трифонов, с което мигом ядоса майка на Крисия и след шоуто тя си изкарала нервите върху свищовлийката. Ангелина от Разград изсъскала, че нейната дъщеря е бижуто и любимката на България и колкото и Валерия да се напъва и да парадира с подкрепата на водещия и екипа му, в крайна сметка Крисия ще спечели конкурса и ще стане звезда, издават очевидци на грозната сценка. „Беше като тигрица зад кулисите и не се притесни, че децата гледат, за да се скара с майката на Симона. Тя обаче е икономистка, възпитана жена, работеща в банка и предпочете да замълчи. Проблемът е, че скандалите влияят на момичетата и им пречат да се изявяват. Симона е много разстроена последните два пъти и не успя да си изпълни песните добре”, коментират хората на Дългия и признават, че детето от Свищов вече нямало желание да се състезава и се е предало, което в крайна сметка ще реши надпреварата в полза на всенародната любимка Крисия.
Искра (преди 1 годинa)
1
0
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
СТИГА С ТИЯ ПЛАТЕНИ РЕКЛАМИ НА ТАЯ Крисия! Хубавата стока не се нуждае от реклама!!! Хората вече се изнервиха, всички са единодушни, че Симона пее по-добре, но родителите и са скромни и не са платежоспособни като на тая ,,,,Крисия. Е, сега пък новина- била зачената на испанския остров Ибиса, ами да ходи да се ... пее там. Да не би пък Слави да им е светил, че знае подробности?
istinata (преди 1 годинa)
2
0
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
наистина пее хубаво детето но песента ветрове на лили иванова я провали ако бадем 4естни крисия трябва6е да отпадне ето как се вижда 4е вси4ко е нагласено само да спе4ели крисия недопостимо е уж журито неможе да ре6и и хоп 4 краг ами даси ходят като немогат да ре6ат все пак имах голямо доверие на слави но итои е фурнаджииска лопата зна4и итои нее стриктен както изглежда по тв така 6те го завартят 4е крисия 6те е победител много о4евидно нагласено 4ак немогат дасе осетят но това е балгарина за пари вси4ко прави-стегни се слави
vooho (преди 1 годинa)
4
0
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ебе ме в гъзъ за тая крисия, стига сте я бутали. На тоя сайт има 40 новини за тая... А симона пя по-добре, ама не я бръснете за слива, сигурно щото не плаща за публикации в нета. Продажници сте вие, маснафи насрани. Вместо да занимавате хората с важни неща... Кво, майката на тая Крисия да не е ебала Гуцанов на времето? Или баща й?
Напиши коментар
Име
 
Коментар
 
реклама
Форум
реклама

Форум
Обяви
реклама

Последвайте ни във Facebook.com

Искате ли и приятелите ви да знаят за това?Харесайте ни във фейсбук, за да получите повече!