Форум
 

Вижте как Крисия изпълнява песен на "Бийтълс" (видео)

07.02.2014 / 18:56 часа5

Харесайте ни във FB


Малкото дете чудо от Разград Крисия Тодорова отново удиви цяла България с присъствие, чар и изпълнение. Задачата снощи бе участничките да изпеят песни за мама. 9-годишната красавица изпълни “Oh! Darling” на "Бийтълс", а гордата й родителка не скри своето задоволство от това, пише 24 часа. 

Музикантите от „Ку-ку бенд“ изразиха възхищението си от „чувството за блус“, което е вродено у малката чаровница. Слави пък избухна веднага след последния тон на песента: „Това дете е шоу!“.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS

Може би тайната за харизмата и безспорния талант на Крисия се крие в това, че е зачената на испанския остров Ибиса, пошегува се водещият. А може би пък просто е „целуната“ от Бог.

Тази вечер трите финалистки в конкурса „Партньорка на г-н Андреев“ ще пеят песни по избор на родителите си.
Харесайте ни във FB
Спонсорирана връзка
Коментари
Напиши коментар
Име
 
Коментар
 
реклама
Форум

Форум
big(06:56:41 / 28.11.2014)
0
0
То бяхме силни и за Южен поток, за Белене, за петролопровода и много други, но винаги сме със събути гащи и наведени. Струва ми се, че ако това стане ще има сериозни дейстия от страна на народа. Янки гоо хоум!!!
Varneneca(00:59:24 / 28.11.2014)
5
0
Елена (00:54:55 / 28.11.2014)
1
0
Същото е положението в района на ОМВ Мир и по-точно около магазин Гарван . Чупят стъкла , крадат акумулатори , лайсни от колите . Лично моята кола 2 поредни дни правеха опит да я разбият и на третата вечер отново се върнаха , но колата вече беше на паркинг . Лично го видях !
Обяви
реклама

Последвайте ни във Facebook.com

Искате ли и приятелите ви да знаят за това?Харесайте ни във фейсбук, за да получите повече!