Чудо: 3 фурми дневно и само 12 дни! Ето какво ще се случи с тялото ви!


Дата: 22/09, 16:58

Замисляли ли сте се някога какво ще се случи, ако започнете да ядете фурми?
 
Вероятно не.
 
Повече от хората не мислят за фурмите и тяхното влияние върху здравето.
 
Но ако започнете да ядете по 3 фурми на ден ето какво ще се случи.
 
Хранителни са
 
Първото нещо, което ще забележите е, че фурмите са с някои отлични хранителни предимства. Не трябва да взимате допълнителни витамини, ако ядете 3 фурми на ден. Те съдържат мед, калий, фибри от манган, витамин Б-6 и магнезий.
 
Подобряват храносмилането
 
Те са чудесна храна за храносмилането. Ако имате проблеми като запек или други проблеми с храносмилателния тракт, фурмите могат да ви помогнат. Те съдържат фибри, които са лечебни и намаляват риска от рак на дебелото черво. Фурмите се препоръчват и за лечение на хемороиди.
 
Фурмите като аналгетик
 
Поради това, че съдържат доста магнезий, фурмите могат да смекчат болката и да помогнат при подуване. Проучвания показват, че магнезият в фурмите може да помогне за намаляване на артериалните възпаления да намалят риска от сърдечни заболявания, както и редица други възпаления.
 
Фурми за здравословна бременност
 
В едно проучване са били изследвани 69 жени, при което се е стигнало до заключението, че ако жените ядат фурми по време на последните 4 седмици до раждането, то ще бъде леко. Фурмите също помагат при отслабване след бременността.
 
Фурмите като лекарство за високо кръвно налягане и инсулт
 
Магнезият, който съдържат фурмите е полезен и когато става въпрос за високото кръвно налягане. Калият в фурмите също е полезен, защото помага за по-добра работа на сърцето и понижава кръвното налягане. Направени са и изследвания, за да се определи дали фурмите имат някакво влияние върху риска от инсулт. Седем различни проучвания са доказали, че магнезият намалява риска от инсулт с около 10% на всеки сто милиграма магнезий, ако се приема ежедневно. Изследването е публикувано в American Journal of Clinical Nutrition и ясно показва, че фурмите могат да намалят риска от инсулт.
 
Подобрява работата на сърцето
 
Има проучвания, които показват как съставките на фурмите се отразяват на здравето и работата на мозъка, т.е. когато имате достатъчно витамин В6 във вашата система, мозъка всъщност работи добре. Това означава, че имате повече фокус, точни сте, имате достъп до информация по-бързо. Фурмите изострят ума и ако ядете ежедневно ще подобрите и паметта си.

Източник: mall359.com

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Приложение ще показва наличните лекарства в аптеките
Дата: 28/03, 20:22

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 28/03, 20:10

5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 28/03, 20:10

Кои са най-предпочитаните европейски марки електромобили?
Дата: 28/03, 20:10

Експерт по право: Ако президентът не е съгласен с някой служебен министър, ще трябва да отстъпи
Дата: 28/03, 20:08

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия