Вижте най-оригиналните идеи за коледни подаръци


Дата: 23/12, 12:20

Винаги избирането на подарък е било най-трудното нещо, особено когато той трябва да е за близък човек на който сте подарявали вече буквално всичко. Специално за Вас сме подбрали най-добрите идеи за подаръци.

Наш идеен източник в този труден подбор беше най-добрият магазин за подаръци с оригинални и нестандартни идеи в България - PODOBRO.COM. Освен свежите и забавни подаръци те Ви предлагат и супер бърза доставка, понякога и за по-малко от 24ч. както и възможност за вземане на поръчката от техен магазин без да заплащате за доставка. А цените им ..... са просто супер добри - за това можете и сами да се убедите ;)

Ето и някой от най-интересните подаръци, които може да купите за вашите близки разделени по възраст и вкусове.

Нека да започнем от подаръците за тези от нас, които вече са пораснали и не можем да впечатлим с някоя играчка или поредният сувенир.

Може би повечето от Вас са виждали, чували, а някои дори играли вече от така нашумелите през последните години игри за напиване с шотове. Те станаха толкова полулярни сред младите(и не само сред тях) именно след масираното им рекламиране и предлагане с много намаления именно първо от онлайн магазин PODOBRO.COM. До преди 5 години те бяха напълно непопулярни и предлагани на супер високи цени. За почитателите на бирата не можем да пропуснем да Ви предложим супер забавните и удобни за ползване буквално навсякъде и по всяко време - каски за бира с различни надписи.

 

Други много интересни и подходящи за двойки подаръци са българските еротични игри за пораснали като "Страст", "Истина или предизвикателство", "Интимно" и другите игри от поредицата. За любимият човек може да се спрете и на някоя игра за събличане като стриптийз дартс-а например, който от едната страна е за мъжете, а от другата страна е за жените. С тези подаръци може да минете не само за коледа, но да направите и страхотен подарък за Свети Валентин(който не е чак толкова далеч).

 

За малчуганите сме Ви подбрали образователни игри и играчки произведени в България, тъй като смятаме, че освен интригуващи подаръците за тях трябва да са и много качествени и безопасни. Най-хитовото и тази година сред децата се оказаха играчките разказващи приказки като куклите "Червената шапчица""Куклата Докторка""Умният котарак"

 

Децата също така много харесват и всички музикални и говорещи играчки, интерактивните играчки, плюшените играчки, конструкторите.

За поотрасналите деца бихме Ви препоръчали една от най-интересните игри в световен мащаб - играта Туист . Вече повече от десетилетие тя е сред най-играните игри от малките и не толкова малки. Някои дори си остават почитатели на играта за цял живот.

Една голяма част децата са артистични натури. За тях стандартните подаръци не биха били толкова интригуващи колкото например един комплект за фокуси или играчка за оцветяване.

Подаръци за колеги и за шефа

Вече в повечето фирми и учреждения се затвърди традиция колегите да си разменят подаръци. Това обикновено са дребни символични подаръци до 5-10 лв. Подходящи за повода са например ключодържателите, чаша със забавен надпис, колело с обещания за него/за нея(според пола). А ако Ви се е паднало да подарявате подарък на шефа може да го зарадвате с "Дартс на шефа"(а той да му мисли какво ще цели после) или с каска за бира с надпис "ШЕФ"



Ако Ви се наложи да подарявате по-луксозен подарък и желаете освен да е скъп да е и нестандартен горещо Ви препоръчваме спрете да някоя красива и стилна поставка за вино. Това ще е нещо, което няма да бъде завряно в някой ъгъл като безполезна вещ и дълбоко забравено. За ценителите на виното има много професионални сетове за вино с различни аксесоари. Друг стилен и не остаряващ подарък може да бъде един добре подбран шах с нестандартни фигури, който дори и да не се ползва за игра може да бъде чудесен сувенир и неотменна част от интериора на офиса или апартамента на човека на когото го подарявате

Най-важното е не какво подарявате, а да го подарите от сърце.

P.S. Може да разгледате и другите онлайн магазини на фирмата - ГРАБО МАРКЕТ, в който ще откриете над 25 000 артикула за всеки вкус и за всяка нужда и ZNAMENABG.COM - изработка на висококачествени български знамена и знамена по индивидуален дизайн.

 

 

 

* публикация

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Сватба в Хелс Китчен
Дата: 19/04, 11:01

Никол Станкулова: Минус 3 градуса и побеля от градушка в тази част на България
Дата: 19/04, 10:53

Вдигнаха с 30 процента заплатите на военните
Дата: 19/04, 10:50

Последна почит за професор д-р Георги Узунов, д.м.н
Дата: 19/04, 10:45

Зов за помощ: Мартин Кожуклиев от Варна се нуждае от средства за лечение
Дата: 19/04, 10:44

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия