Ето кои са най-желаните жилища в град Варна!


Дата: 19/01, 13:33

„Явор” АД, който наскоро придоби „Интерком проджект” ООД в момента изгражда най-желаните жилища в ж.к. Младост в гр. Варна. Това показват нивата на продажбите на този ранен етап – продадени са повече от половината обекти в двете сгради Опал и Ахат. Към днешна дата грубия строеж на Опал скоро ще приключи,  сграда Ахат е на кота терен. Строителството се движи по график. Строителят „Одесосстрой” ООД ще завърши грубия строеж на Опал – до края на този месец, а на Ахат – през Март тази година.

За здраве, късмет и просперитет на живущите в основите на сградите са вложени осветени полускъпоценни камъни Опал и Ахат.

Кое предизвиква този голям интерес от страна на купувачите:

* Изключително атрактивна локация:

Квартал Младост в гр. Варна е разположен на северозапад от централната част на град Варна. В него функционират 17 основни и средни училища,  12 детски градини, 3 детски ясли, поликлиника "Младост", медицински център „Санита”. В района са търговските центрове "Явор" и "Досев Импекс", хипермаркетите Пикадили, Mr.Bricolage, Кауфланд, Лидл и супермаркетите My market и ЦБА.

На площ от около 40 дка в „Младост” (в непосредствена близост до нашите сгради) е изграден най-големият в града спортно - развлекателен център с 4 игрища, детски кът, езеро с лодки, закрита зимна пързалка, летен амфитеатър, стена за скално катерене и др. В близост е и обновеният стадион за лека атлетика "Младост".

Удобният транспорт – 10 автобусни линии и 3 тролейбусни, многото зелени площи, големите междублокови пространства, над 700-те търговски обекти правят район “Младост” предпочитано място за живеене.

* Много въздух и отворено пространство около и между двете сгради:

Сграда „Опал” граничи: от юг – пазар за плодове и зеленчуци, занаятчийски услуги, дрехи и др.; от изток – Детска градина; от север – сграда „Ахат” – на 20 м и от запад – Медицински център „Санита”.

Сграда „Ахат” се граничи: от юг – сграда „Опал”; от изток – Детска градина; от север – Спортно - развлекателен център през квартална улица и паркинг и от запад – Медицински център „Санита”.

* Финансово стабилен, лоялен и опитен Инвеститор:

„Явор” АД е инвестиционната компания в голямото семейство на Интерком Груп, което включва 23 фирми, с над 500 служители и над 150 млн. лв. оборот. Екипът на „Явор” АД е с повече от десет годишен опит в областта на строителството и недвижимите имоти. Той е инвестирал, изградил и реализирал: Търговски център Явор  в гр. Варна с РЗП – 7200 кв.м., за срок от 11 месеца, Жилищен комплекс - от три 4-етажни сгради в к.к. „Св. Св. Константин и Елена” – РЗП – 3000 кв. м. - за 20 месеца, Елитна административна сграда на „Интерком груп” ООД в гр. Варна – РЗП – 2000 кв.м. - за 4 месеца, Луксозна 9-етажна жилищна сграда -

 в центъра на гр. София, ул. Осогово 50 – РЗП – 2700 кв.м. - за 14 месеца.

За построяването на сградите Опал и Ахат инвеститорът разчита изцяло на собствени средства.

* Добър баланс цена – качество:

За построяването на двете сгради са подбрани висококачествени строителни материали: тухли „Porotherm” на „Wienerberger”, топло изолационен пакет и минерална мазилка на Caparol и Weber, луксозен асансьор на Orona, каменна стенна облицовка, 7-камерна дограма – дървесен цвят с четири сезонен троен стъклопакет, луксозен гранитогрес за общите части, алуминиеви парапети – дървесен цвят.

* Функционалност и благоприятно изложение на всяко едно от жилищата:

За пример да разгледаме ап. 4 в сграда Ахат, който е тристаен.

На малка площ – 66.01 кв. м са разположени две спални с нормална големина и достатъчно голяма дневна.

Тази изключителна функционалност прави тристайният апартамент достъпен за хората с по-малък бюджет, който би стигнал за покупка на двустаен апартамент.

* И не на последно място това, което привлича купувачите е красивата и уютна визия на двете сгради – проектирани от арх. Мирослав Сталев (сграда Опал) и арх. Янко Петров (сграда Ахат).

Тази година през Август, когато бъдат завършени – двете сгради Опал и Ахат ще заблестят като едно бижу в сърцето на ж.к. Младост.


http://intercomproject.eu/index.php/bg/

*Реклама

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



МВР: Бомбените заплахи в София идват от страна извън ЕС
Дата: 28/03, 18:47

Какво ни трябва за създаването на модерно офисно пространство?
Дата: 28/03, 18:40

Ники Кънчев издаде голяма тайна за “Стани богат”
Дата: 28/03, 18:35

Хванаха въоръжен до зъби в Ямболско
Дата: 28/03, 18:15

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 28/03, 18:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия