Хороскоп за събота


Дата: 21/01, 07:20

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен 
Ако при Вас нещо не се получава, опитайте да намерите друг начин за постигане на целта. Ако обектът на Вашите въздишки със завидно упортсво не реагира на Вашите подаръци и картички, може би трябва да помислите за друга тактика? Например днес да го помъчите с мълчание и хладност. Как ли ще се чувства без Вас? 

Телец

Днес ще Ви стане тъжно. В живота Ви приключва един много хубав и много важен период. Важното е , тъгата Ви да не сублимира под формата на яд към останалите ( като цяло) и към Вашия любим човек (в частност). Те за нищо не са виновни.А и се постават редом с Вас... 
 

Близнаци

Ако може да си предствите нещо, значи то ще се случи. Винаги са Ви казвали така и Вие сте вярвали, а днес ще имате шанс да докажете това на практика. Освен че имате достатъчно сили и ум да го направите, и звездите ще бъдат на Ваша страна. Още от сутринта, а и през целия ден, непрекъснато ще си представяте своята мечта, а това ще Ви накара да мислите какво ще се получи, ако се опитате да я реализирате.
 

Рак

Желанието на вашия партньор през този ден ще бъде, да Ви удиви с нещо, което най-вероятно ще се получи. Само че какво ще бъде това удивление - приятно или не съвсем, за сега остава неизвестно. Всичко ще зависи от конкретната ситуация, и Вашето поведение в този момент.
 

Лъв

Няма нищо лошо в това, да вървите по пътя на най-малкото съпротивление, затова не обръщайте внимание на хората, които Ви правят забележки по този повод. Засужили сте да понижите своето жизнено темпо, затова намерете начин да се поглезите както трябва, и то в най-близко време. Уредете си екскурзия при добър туроператор, резервирайте шикозна маса в известен ресторант, или просто се скрийте от всички със своите любими DVD-дискове. Набрали сте такава инерция, че може да стигнете много далече, а тогава може за кратко да разпуснете.
 

Дева

Това е един много подходящ ден за контакти с далечни партньори, независимо дали са от друг град, или от чужбина. Ще успявате да отстоявате своите интереси при този диалог от разстояние, а отстъпките, които ще направите, няма да противоречат на Вашите интереси. При личните срещи ще Ви бъде доста по-трудно да защитавате своите позиции. Напълно вероятно е ново романтично увлечение, тъй като съвсем няма да бъде трудно представител на противоположния пол да Ви завърти главата. Ако сте любител(ка) на силните усещания, ще бъдете удовлетворени: очакват Ви множество приключения.
 

Везни

Днес ще е много добре да пийнете в компанията на своя любим човек някаква екзотична напитка. Или макар поне някакъв алкохол. Но не се увличайте и не слизайте до баналната водка! Нещо с хубаво мезе и приятна беседа... И в подходяща обстановка, разбира се...
 

Скорпион

Много експедитивно днес трябва да се оправите с Вашите работи, за да отделите в крайна сметка колкото се може повече време за своя любим човек. На него толкова не му достига Вашето внимание, че всяка съвместна минутка ще се възприема от него като истинско щастие.
 

Стрелец

Съвсем няма да може да се каже, че се намирате в изгодно положение. Вашите грешки, пропуски и недовършени неща ще са видими за всички, а постиженията и успехите ще бъдат тайна за семейството, пазена зад седем врати. И въобще не бива да се хвалите с успехите си, защото това ще се отрази зле на Вашата репутация. Така че ще се наложи да останете в сянка, и да чакате онзи щастлив момент, когато справедливостта все пак ще възтържествува. Всъщност, има един човек, който вярва във Вас и е готов винаги и във всичко да Ви подкрепи. Трябва само да разберете, кой е той - стар приятел, възлюбеният, или роднина, и ще намерите съюзник, за който преди дори не сте могли да мечтаете. 
 

Козирог

Денят ще премине добре, но влиянието на позитивните тенденции днес може да бъде определено само като умерено, а това значи, че за големи постижения ще са нужни много повече усилия. Ще възникнат проблеми в личните отношения, защото близките Ви хора са убедени, че постъпките Ви са продиктувани от егоизъм, макар че не е така. Не жалете сили за укрепване на семейните връзки, тъй като днес този въпрос е много актуален. Лесно ще се справяте с ежедневните проблеми, стига да не тръгнете да търсите екзотични способи за решаване на прости задачи. Денят е подходящ за покупки на вещи, които ще са Ви полезни в работата. 
 

Водолей

Поспрете се за малко и си спомнете онези неща, които неотдавна сте казали. След това „превъртете” събитията маллко напред и вижте, до какви последствия са довели те. Нетърпението Ви не носи полза на отношенията Ви - нужни са малко почивка и време, за да може напълно да разкрият своя потенциал. Стремежът за ускоряване на събитията няма да даде желания резултат. Опитайте да общувате повече, и ще се появи възможност, да започнете всичко от начало.
 

Риби

Благодарение на прилива на интелектуална или физическа енергия, ще можете да направите много полезни неща за семейството, родителите, или за устрояване на своята територия(дома, семейството, или селскостопанския имот). Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете сред цялата суматоха хладнокръвен компаньон. Малко реалксация и почивка с човека, с когото се чувствате свободно, ще възстанови Вашето спокойствие. Тихото кафе или дори дома(„..доме, доме, сладки доме”) , могат да се окажат най-добрите идеи. Когато мълчанието не е по-приятно от разговорите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Диана Ковачева към президента: Не мога да бъда служебен премиер
Дата: 29/03, 13:31

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 29/03, 13:30

Кои са най-предпочитаните европейски марки електромобили?
Дата: 29/03, 13:30

5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 29/03, 13:30

Температури до 27 градуса до края на деня
Дата: 29/03, 13:16

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия