Астро прогнозата за днес


Дата: 23/01, 08:28

Луната е в огнения и подвижен знак Стрелец. В такива дни настройката е идеалистична. Социалния и обществения живот се активизира. Лесно се усвоява всяка информация. Добре е не само да се усвояват нови знания, но и да се предава опита на другите. Склонност да се търси справедливост и страната на правото, пише "Пик".


Пазете се от проява на прекомерен оптимизъм и гордост. Стремеж да се получи признание, да се блесне пред другите със знания. Ограниченията се понасят трудно. Най-идеалното време за провеждане на рекламни компании, презентации. Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна. Не трябва да се ядат ябълки, може да предизвикат разстройство на стомаха. Прекрасно е за начало на оздравителна програма. Не трябва да се преяжда.

В такива дни особена енергия притежават настойките направени собственоръчно от тревите хармониращи със знака Стрелец. Това са жълт кантарион, градински чай (салвия) и бял равнец. Подхожда за закупуване на парфюми с аромати от източния пазар, ванилия, карамфил, амбра, също и наситени плодово-цветни аромати.

Символи на 25 лунен ден – костенурка, раковина, урна, два съда с жива и мъртва вода. Ден на пасивност, усамотение и покой. Не се препоръчва активността, прибързаността, суетата и шетането. Избягвайте случайните контакти и изненади. Това е ден за съсредоточаване, самовглъбяване, изчистване от физическите и духовни шлаки.
Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, как вие възприемате света. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като указание за нещо. В резултат ще получите нови сили. Не трябва да започвате нищо ново през този ден, но трябва да завършите незавършеното. Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не трябва през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират. Не хабете излишни сили. 25- я лунен ден не понася суетата. В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, прониква нечиста сила.

Отношения - Желателно е членовете на семейството да контактуват колкото може по-малко. Всеки трябва да осъзнае своята роля в семейството и да помисли как да промени към по-добро личните отношения. Избягвайте да задавате въпроси и всички откровени разговори, както и изясняване на отношенията. Постарайте се да заинтересовате партньора си и да намерите общо развлечение.

Интимен сценарий - Създайте интимна вечеря с добра храна, романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Препоръчва се преди любовните игри да се пие малко червено вино. Това трябва да е подготовка за дългия маратон в леглото. Днес бързият секс не е привлекателен. Може да започнете с разпускащ масаж. Дългата прелюдия, откриване на нови ерогенни зони, сладострастни пориви. Подходящ е чувственият и бавен секс. Ето какво ще ви хареса сега.

Бизнес - Енергията на деня е напълно противоположна на активните действия. Колкото и да се стараете, трудно ще ви се получат нещата. Подходящо време за провеждане на инвентаризация, не се занимавайте с много важни документи, правете това, което не изисква повишено внимание и отговорност. Крайно противопоказно е да се сключват договори, съглашения, установяване на нови връзки, вземане на отговорни решения.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Олимпиакос ликува в лютото балканско дерби
Дата: 19/04, 01:20

Какво трябва да знаете за застраховка "Автокаско"?
Дата: 19/04, 01:10

Частичен срив на "Виваком" тази вечер
Дата: 19/04, 01:00

Рома изхвърли Милан от ШЛ
Дата: 19/04, 00:40

19 април - Ден на велосипеда
Дата: 19/04, 00:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия