Светската година започва с „Най-доброто от модата във Варна“


Дата: 27/01, 16:33

„Най-доброто от модата във Варна“ за 2015 -та г. ще се състои този петък, 30 януари в „Мартини бар“ (до училище „Димчо Дебелянов“) от 20 часа. Както организаторите от агенция „Пауър Подиум“ обещаха, в събитието ще се включат много от най-известните фирми в модния бранш. Повечето от тях са били плътно до агенцията през годините и се завръщат, за да покажат най-доброто от своята продукция. „Така заедно ще възобновим модния живот във Варна“, коментира Венцислава Русева от агенцията. 

Изненадата е на вечерта ще бъде Рени Градинарова, която ще представи най-новата си колекция „Мода за бременни“. Публиката ще се наслади на модерните и екстравагантни облекла и бижутата към тях, както и на актуалните тенденции в аксесоарите за тази зима.  

Ще има дефиле в чест на зимните модни тенденции и при шапките. Вечерта няма да мине и без изтънчената класа на часовниците. 
От тази година „Най-доброто от модата във Варна" се обвързва изцяло с кампанията „Не само по Коледа се случват чудеса“, която е в помощ на детската психиатрична клиника към болница „Св Марина“. В детското отделение там вече са доставени новите шкафчета и дивана. Кампанията тече от миналата година. 

 


Тя стартира на 22-ри декември в „Планет клуб“, когато се оказа че цялото детско отделение се нуждае от пълен ремонт до най-малкия детайл. Веднага се отзоваха граждани и фирми, които продължават да осигуряват най-необходимото за децата с психични затруднения. 

Организатори на предстоящото мероприятие са модна Агенция „Пауър Подиум“, домакин е „Мартини бар“, а събитието се организира с медийното партньорството на сайта „Петел“ и вестник „Народно дело“. 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Узото не прощава: Спукаха Алек от подигравки за целувките с Виктория в "Ергенът"
Дата: 28/03, 15:43

Заместник-кмет: Приоритет в работата на екипа на общината е запазване и увеличаване на човешкия капитал в града
Дата: 28/03, 15:32

Смяната на часа тази събота срещу неделя е опасна за много хора, предупредиха лекари
Дата: 28/03, 15:231 Коментар

Кметът Благомир Коцев нареди конкретни мерки за справяне с посегателствата върху уличното осветление
Дата: 28/03, 15:18

Пускат сирените на 1 април в много български градове
Дата: 28/03, 15:03

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия