„Комфорт“ направи първа копка на втория етап на комплекса „К-Скай“

18.05.2022 / 06:20 0

С тържествена първа копка на 16 май започна изграждането на етап II на комплекса „К-Скай“ във „Възраждане I“. С него проектът на варненската фирма „Комфорт“ ще придобие завършен вид и ще осигури всичко, на което новодомците се надяват – не само апартамента, за който са мечтали, но също място за паркиране, супермаркет и модерна детска площадка, на която малчуганите да се разхождат и играят.

„К-Скай“ е комплекс от 4 жилищни сгради по 13 етажа разположени на парцел от 11 дка. Комплексът, чийто завършен първи етап показва характерното за „Комфорт“ високо качество на строителството, е просторен и осигурява чудесна панорама за всички апартаменти.

Достъпът до комплекса  се реализира чрез напълно реконструираната ул. „Анна Феликсова“, която свързва двата големи булеварда „Цар Освободител“ и „Трети март“ и това прави „К-Скай“ наистина много привлекателен.

„Интересът към комплекса е наистина голям. Въпреки че цените се промениха, българинът продължава да търси недвижимите имоти, дори и като форма на инвестиция за бъдещето“, това каза управителят на „Комфорт“ Атанас Костурков.

Той добави, че всички апартаменти, които вече са изградени, са купени. Половината от жилищата в сградата, чиято първа копка беше направена днес, също вече са намерили своите собственици. От фирмата с радост и гордост споделиха, че много от тях са млади семейства.

Заедно с г-н Костурков в първата копка участва и кметът на район „Младост“ Христо Христов. Той благодари на „Комфорт“ за това, че са избрали това място за реализацията на комплекса „К-Скай“. „Радвам се, че много от новодомците са млади семейства, все пак „Младост“ е районът на младите“, заяви той. На събитието присъстваха и мнозина собственици на бъдещите апартаменти, които с вълнение наблюдаваха как мечтата им за нов дом започва да се сбъдва.

 

*публикация Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама