Адв. Анели Чобанова: Раздутата администрация е най-големият проблем. Тя се изхранва от джоба ни

21.04.2021 / 20:46 8

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bg

"Морал няма от доста време в българския парламент, в българския депутат и в българския политик като цяло." - заяви адвокат Анели Чобанова по телевизия 7/8 пред водещия и депутат Тошко Йорданов.

"Да си политик изисква комплект от качества - да си дипломат, да си морален човек, да имаш изказ, да преценяваш ситуацията, своя събеседник, да можеш да слушаш. Тези качества не ги видяхме в тази парламентарна група, която твърди, че без нея не може да съществува България. За това се надявам парламентаризмът да се завърне в целия му блясък и достойнство. Има един много простичък принцип. За да бъдем уважавани от нашите партньори, трябва да се докажем, да отстояваме собствените си национални ценности, за да бъдем на мястото си като държавност. Към настоящия момент това го няма. Ние го изгубихме.

Няма кой знае каква закономерност между броя на депутатските места и морала. Нямаме време да се занимаваме с намаляване броя на депутатите. Раздутата администрация е най-големият проблем. Тя се изхранва от джоба на народа. Важното е качеството на народните представители, не бройката." - обясни гостенката.
 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
2
Звезди (преди 3 месеца)
Рейтинг: 24955 | Одобрение: 4420
"Да си политик изисква комплект от качества......."  Ухилен  Да можеш да мислиш, се изисква да имаш гънки на мозъка. Които при тебе липсват.  Можеш да имаш КОМПЛЕКТ от отверки, примерно, които да си завреш в задника. Или забиеш една в слепоочието си и да ни отървеш от присъствието си. А онова което тъпата ти кратуна има предвид, но не знае как се казва, се нарича КОМПЛЕКС от качества. Ухилен  Без нито една книга в живота и основно образование - ей го резултата налице. Кретен
LM (ПХК) има много поздрави от Христо Стоичков! До девето коляно!
0
4
LM (преди 3 месеца)
Рейтинг: 12665 | Одобрение: -11400
Нека да съкратят администрацията с 50% и гледай какъв цирк ще стане. То при 20-30% ще е мъка, пък да не говорим за 70%  Ама вие явно по-добре ги разбирате от мен тези неща.
5
2
Звезди (преди 3 месеца)
Рейтинг: 24955 | Одобрение: 4420
Усмивка  Искам да информирам математика с основно образование LM, че понякога 1+1 е =1. Но няма голямо значение за него, така или иначе въпросното кретенче е живото доказателство, че даден индивид може да живее и без мозък. :wassat: Пък и защо се наема толкова!? :getlost: Керванът си върви, кучетата си лаят. 
LM (ПХК) има много поздрави от Христо Стоичков! До девето коляно!
0
7
LM (преди 3 месеца)
Рейтинг: 12665 | Одобрение: -11400
В това шоу големи курви бе !!! Тоя кретен, нарочно я е поканил тая, за да може да се извърти после от обещанието за 120 депутата. Както се видя по-рано, и с мажоритарния вот ще е същото, както и взе да намеква, видиш ли, колегите му не подкрепяли субсидията от 1 лев. А за всичко друго се споразумяхте, но не и за тези неща. Да ви серам на обещанията и референдума аз. Как ще приемат действията ви,  хората, които гласуваха за вас ? Дали биха ви подкрепили, при едни нови избори ??? Не, няма ! Още не сте почнали работа дето се вика, а вие вече се посрахте с обещанията. 3-3=0   Тая пача, която се опитва да втълпи чрез лъжи, че видиш ли, ГЕРБ не са дипломати, не били морални хора и всякакви такива, може да ги отнесе към интервюиращия я тъпак и простак Тошко Йорданов ! Той е този на който му липсват тези неща:  Да си политик изисква комплект от качества - да си дипломат, да си морален човек, да имаш изказ, да преценяваш ситуацията, своя събеседник, да можеш да слушаш. Тези качества не ги видяхме в  Тошко Африкански
3
0
MrBean (преди 3 месеца)
Рейтинг: 63901 | Одобрение: 8186
К'ви50% бе човече?! Поне 70%,разбираш ли че има по 3 цели агенции които припокриват даден проблем,и естествено реултата е нулев,но те работят за "народното благо".
3
0
Снайпер (преди 3 месеца)
Рейтинг: 11968 | Одобрение: 3453
администрацията трябва да се съкрати поне наполовина. само генерира сив сектор мръсни пари от рушвети и инфлация 
"Как с една фраза да опишеш цялата руска история? Страната на задушените възможности. Владетелите се променят. Архипелага остава" Солженицин
4
0
MrBean (преди 3 месеца)
Рейтинг: 63901 | Одобрение: 8186
"Раздутата администрация" е създадена с едничката цел да рекетира бизнеса който не е на Герб. Никога не се сещат че както рекетират фирмите,то те ще се изнесат от РБ,както и става. Дотам наглеят че се хващат на "заплата"/рекет към повечето фирми. Не такса спокойствие,а душмански данък. Всички са така.НО най-големите и безобразни рекетьори са КЗП,пословично нагли и прости хора,без образование,без ценз!!! Таз' година ще ги видя!!!
6
2
Звезди (преди 3 месеца)
Рейтинг: 24955 | Одобрение: 4420
ГЕРБавите калинки да си търсят друго поприще. Да се съкрати с 50% държавната администрация. Да отиват в Германия - на строежите. В Гърция - на мандарините. В Испания - на ягодите. В Италия - да гледат старците. От паразити нямаме нужда. 
LM (ПХК) има много поздрави от Христо Стоичков! До девето коляно!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама