Иван Гарелов: Хората все по-малко вярват в демокрацията

14.09.2021 / 18:20 0

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bg

Има ли изход от кризата, коментира в "Още от деня" по БНТ Иван Гарелов:

"Всичко това влияе на цялото общество. Цените растат нагоре, нямаме политици, нямаме избиратели. Все пак тия политици ние ги избираме. Между тях нямаше разбирателство и диалог, имаше нерви, раздори и т.н. При тези избори сега хората няма да търсят кой е бил по-язвителен, те ще реагират негативно на всички, които се занимаваха с дребнавост и хвърляне на кал.

Едни хвърлят вината върху Слави Трифонов. Протестните партии трябваше взаимно да намерят пътя към себе си. Всеки допускаше грешки и бъркаше. Най-опасното е, не че един ще падне, а че започва да губи почва демокрацията в България. Хората все по-малко вярват в нея. Пишат статии че няма армия, за да сложи ред, говори се против многопартийната система. Ако ние загубим доверие в демокрацията, загубили са всички. Месия няма тоя път. И изходът трябва да дойде от самите политици и партии, които ще участват. Те трябва да знаят, че това е бариерата."Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама