29-годишен приклещи момиче в Морската във Варна! Опита да я изнасили

17.12.2014 / 16:24 10

29-годишен мъж от Шумен е осъден на 6 години затвор ефективно за опит за изнасилване и кражба на чужди вещи на 27 август тази година в Морската градина на Варна спрямо 19-годишно момиче, постанови Варненският районен съд.

Пострадалата и нейна приятелка вечерта на посочената дата разговаряли на пейка в парка, когато Иванов приближил, представил се за охранител на паметниците в градината и седнал на пейката при тях. В един момент подсъдимият започнал да опипва една от девойките, при което тя станала и взела чантата си, като казала на приятелката си да тръгват. Иванов веднага последвал момичето, дръпнал го в близките храсти,  със сила го съборил на земята и легнал върху него.

На помощ се притекло другото момиче като започнало да удря с ръце, с крака и с чантата си насилника, но също било повалено на земята. Междувременно подсъдимият продължавал да опитва да съблече пострадалата и да осъществи полов акт, като заплашвал и двете момичета, че ще ги убие. Те продължили да оказват съпротива и започнали да викат за помощ, в резултат на което подсъдимият се изправил и грабнал падналата чанта на 19-годишното момиче. Той взел от нея мобилен телефон, връзка ключове, швейцарско джобно ножче и парична сума от 70 лева, а самата чанта и останалите вещи оставил на пейка зад близкия паметник, след което се отдалечил.

29-годишният Иванов страда от вредна употреба на психоактивни вещества. Той е осъждан, като четири месеца преди въпросното деяние е бил освободен от затвора, след изтърпяване на присъда, също за изнасилване.

Районният съд постанови отделни наказания за всяко от престъпленията, като след редуциране и групиране определи Иванов да търпи най-тежкото от тях - 6 години лишаване от свобода в затвор, при първоначален строг режим.  Съдебният акт подлежи на обжалване или протест в 15-дневен срок пред ВОС.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
Horoskopi (преди 7 години)
Рейтинг: 733 | Одобрение: -62
Насилниците нямат място в обществото
Всички хороскопи на едно място Хороскопи - Хороскоп 2015 - Оракул - Блог - Да науча
8
3
Мода Стил (преди 7 години)
Рейтинг: 1461 | Одобрение: -729
6
3
Владимир (преди 7 години)
Рейтинг: 823 | Одобрение: 8
в затвора изнасилвачите особено ги обичат...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама