69-годишна жена почина при пожар във Варна

02.12.2019 / 13:40 0

Вчера, около 16:50 часа, е постъпил сигнал за пожар в стая от къща, намираща се в гр. Варна. При инцидента жени (69 г.) е получила изгаряния и е починала, съобщиха от ОД на МВР. 

Причина за инцидента е в процес на изясняване. Унищожени са електрически уред – печка и домашно имущество.По случая има образувано досъдебно производство.

Пак вчера, около 12:25 часа, е постъпил сигнал за пожар на покрива на къща, намираща се на ул. «Антон Франгя» в морския град. Причина за инцидента е късо съединение, при този случай няма пострадали хора.

По-късно,около 17:55 часа, късо съединение е предизвикало пожар е електрическо табло, намиращ се на ул. «Боян Илиев» в гр. Варна. Няма пострадали хора.

В петък пък, около 11:30 часа, е пламнала кухнята на апартамент, намиращ се на ул. «Подвис» в гр. Варна. Причина за инцидента е неправилно използване на нагревателен уред – електрическа печка. Няма пострадали хора. Унищожено е домашно имущество, опушени са 15 кв. м стени.



Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама