Адвокат пусна потресаващи кадри от вечерта на 2-ри септември

07.09.2020 / 16:30 10

кадър Милва Цветкова

Това са неизлъчени досега кадри на журналиста Милва Цветкова, които ще залеят днес информационния обмен, предаде frognews.bg.

Кадрите са потресаващи и заснети в изключителна близост, във висока резолюция и ВСИЧКО се вижда. Абсолютно всичко!

Вижда се много кръв. Мъж на 59 години обяснява как е бит без никаква причина.

"Единият ме удря с палката в корема, а другият в главата. Паднах и щяха да ме смачкат. Нищо не съм правил. Нищо не съм ги предизвикал"

Виждат се хора, които са извеждани, въпреки виковете им "Журналист съм".

Адвокат Петър Кънчев, Фейсбук

 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
ПраБългарин (преди 2 месеца)
Рейтинг: 19706 | Одобрение: -5754
Аз какво съм виновен, че си тъпак и си купил някакви боклуци? В ЛК пише българин, а ти си на крачка от просията, щом цял живот си бил на заплата, не знам кой е циганин...
4
0
милен (преди 2 месеца)
Рейтинг: 14537 | Одобрение: 1987
 СраБългарино, тъй като си насран мангал, имаш право да мълчиш и да не се изхождаш по българските демократични въпроси. Днес от арменци на пазара купих капачки за буркани за компот, но се оказа че машинката с която съм ги затварял, вече не може да уплътни и да ги стисне здраво и след като беседвах със приятели те ме посъветваха да претегля колко грама са десет капачки от старите и десет от новите и се оказа че новите тежат с 6 грама по малко от старите, ако ще продавате такива фалшиви стоки, ще ви закачаме на ченгела за дране на живо заедно с вашият фаворит и кумир, крадеца на народни пари от Банкя, който ви позволява, след като му плащате да продавате нискокачествени стоки, или по пет на нош.
0
2
ПраБългарин (преди 2 месеца)
Рейтинг: 19706 | Одобрение: -5754
Ти колко проблема реши, че говориш за някакви проблеми?... на колко хора си помогнал(без да ти плащат), че ми казваш на мен, от какво разбирам и от какво не разбирам? Чети си статиите и си живей в измислените филми, не ми давай акъл за живота и ситуациите в него.
2
1
милен (преди 2 месеца)
Рейтинг: 14537 | Одобрение: 1987
 Преди 1-2 години на не политическият протест, за по добър живот на трудолюбивите българи и пенсионерите в България, чух как квартален  полюцай казва на наркодилър, който познавам и аз, Минчо, поеми сектора от дясно и Минчо казва, гражданско неподчинение, нека да строшим витрините на магазините, а аз казах на 50-сетината истински протестиращи да не се хващат на провокацията, на наркодилъра, защото току що полюцейският майор го изкомандва да поведе овцете на стригане, хората ме послушаха, след като им обясних, че от общината тръгнахме 500 човека а сега сме едва 50, по малко от еничарите от полюцията, които искат да бият и арестуват, за да отчитат дейност и тогава кварталният майор ми говори заплашително, защо се обаждам там където не е моя работа, но мен цялата полюция ме познава, аз не ги знам а те ме познават, защото има много ГЯУРИ от полюцията, които си строшиха меките китки, докато ме бият.
4
0
Partizanin (преди 2 месеца)
Рейтинг: 29730 | Одобрение: 7590
:getlost:  Чета изказванията на малоумниците LM, ПраЦиганин и Loshia и разбирам, че малоумниците НИКОГА не разбират КЪДЕ е ПРОБЛЕМА. Реално ПРОБЛЕМА е празните им глави. Защото малоумниците намират за нормално това, да се арестуват и пребиват НИЩО ОБЩО ИМАЩИ с агресорите граждани и журналисти. Например, в ареста са прибрани САМО мирно протестиращи, но НИТО ЕДИН от провокаторите и агресорите!? Провокатори, които именно ГЕРБоидите изпратиха на протеста. А това е толко старо и отработено мероприятие, та няма накъде повече. По книга написано. Ако човек отдели 1-2 часа от времето си за да изгледа пълния запис между 22:00 и 00:00 часа - ще се убеди, че всичко е по команда, всичко се вижда, всичко. Да не споменавам, че измежду протестиращите е пълно с цивилни полицаи и хора от службите. При провокаторите също има хора от тях - те дирижират мероприятието. Така се прави. Усмивка Затова общо взето малоумниците НЕ разбират КЪДЕ е ПРОБЛЕМА. Както казах, за тях е нормално да се арестуват и пребиват НЕВИННИ граждани и журналисти.
Сидите тихо "До", чтоб не случилось "После"....
4
9
LM (преди 2 месеца)
Рейтинг: 1481 | Одобрение: -999
Аз не мога да разбера какъв е проблема. Има масови безредици, има арести. Няма безредици, няма арести. Всеки казва че е невинен, дори да е виновен. Стига сте преувеличавали и  преиначавали случая. Всеки видя каква е ситуацията. Все пак не сме в Северна Корея, както гледат да го изкарат повечето, търсещи под вола теле. Какви ли не теории се появиха ала турски сериал. Болни мозъци сте. Марш от България, чумави прасета такива. Такива като вас, само  Ким Чен Ун може да ви оправи. Измекяри и интриганти нещастни.
6
1
Partizanin (преди 2 месеца)
Рейтинг: 29730 | Одобрение: 7590
Немалка част от наш'те "висококвалифицирани" полицаи са такива. Когат' си прос' е лесно. Те са горе-долу на акъла на онзи който коментира тук нарекъл се Loshia. Откъм 8-10 г. някъде основните и най-важни изисквания да станеш полицай са: 1: Да имаш IQ по-ниско от 55. 2: Да можеш да псуваш като чобанин. 3: Да имаш минимум две татуровки. 4: Да си склонен да приемеш подкуп. 5: Да си завършил средно образование с не повече от "Добър 4". А това е съвсем естествено, от малокултурието, болезненият спомен от низък произход и комплексарския червей гризящ всеки недоучко, съчетани с пост многократно надвишаващ възможностите на един свит в тълпата случайник, го превръщат в отблъскващ пример за морална деградация в резултат на безотговорно овластяване. И тук е мястото на въпроса КОЙ избра, КОЙ даде власт, КОЙ не може да скъса с този тумор нароил метастазите на свои подобия във всички държавни органи? Отговорът е: също такъв недоучко, комплексар потискащ истинската си същност с неприлично его, случайник който не знае какво да прави с властта и чието единствено безпокойство е: "Какво ще стане с мен ако не съм на власт!?".
Сидите тихо "До", чтоб не случилось "После"....
0
13
ПраБългарин (преди 2 месеца)
Рейтинг: 19706 | Одобрение: -5754
Малко ви е боя, на 10ти дано да ядете повече бой, да се научите на ред и дисциплина.
9
1
kaka (преди 2 месеца)
Рейтинг: 16917 | Одобрение: 3627
Това трябва да се пусне в световните канали и мишоците поддръжници от ЕНП да си кажат мнението за нашия красавец ,ако въобще им стиска.Нали уж сме обединена Европа.
9
0
Raven (преди 2 месеца)
Рейтинг: 1352 | Одобрение: 367

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама