Александра и Виктор начертаха перфектната сватба. Деница: Само да не чистя банята

15.05.2022 / 08:00 1

Редактор: Александър Дечев

e-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bg

Кадри: БТВ

Тази вечер Виктор Стоянов и четирите участнички в "Ергенът" си говориха за това кой какво мечтае за сватбата си.

Оказа се, че двамата с Александра виждат венчавката по един и същи начин. "Аз си представям да е на някой остров, много мъничка, с най-близките ми хора. Това е ден за нас", каза Алекс. "Точно това си мисля и аз. Не си представям моята сватба да е някаква голяма, пищна, с 200 човека. Бил съм на подобни събития", отговори Виктор.

На съвсем друго мнение се оказа Дениз. "Аз наистина си предсавям, че на моята сватба много ще се забавлявам, а да не сме 5 или 10. Това е сватба все пак. Мисля да има злато, изобилие, лукс - всичко", каза тя пред останалите мочичета.

34-годишната мениджърка в АЕЦ Козлодуй Деница пък изрази пред Виктор опасения дали ще се разбират за разпределението на домашните задължения. "Дали ще се стига до бой там?", попита тя, а той й отговори: "Не, аз съм доста подреден". "Като се сетя, че трябва да се чисти баня и изпадам в ужас. Значи, всичко друго обичам да чистя, но не и банята. Също така мразя и да гладя", добави Деница, а Виктор побърза да я успокои: "Добре, можем да се разберем така - ако живот и здраве споделяме един дом, ти ще правиш всичко останало, а аз ще чистя банята. Обичам и да гладя".Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
kaka (преди 1 месец)
Рейтинг: 50549 | Одобрение: 6109
То такава турска съпунена  простотия няма.Има достатъчно агенции за  работнички ,че по телевизията да ги търси тоя балък.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама