Антон Тодоров, ГЕРБ: Борисов е прав. Комунистите строиха некачествено, сиромашка направия

14.01.2021 / 14:48 9

Кадър А.Тодоров, ФБ и Krasi Qnev/Фейсбук

"А този път не сме го правили ние. Той е правен от комунистите.", заяви вчера Бойко Борисов за рухналите скали върху пътя за Рилския манастир, след укрепване за 6 милиона лева.

Антон Тодоров от ГЕРБ заяви, че Борисов е напълно прав.

"Забележката на премиера Бойко Борисов днес (б.ред. вчера) по време на инспекцията му в Югозападна България е точно на мястото си, защото фактите и документите показват, че по времето на комунистическия режим в България строежът и поддръжката на пътищата са били на много ниско ниво, с лошо качество, сиромашка направия. И най-важното - всичко е правено в условията на непрекъснат, същностен дефицит и недостатъчно финансиране. Няма нужда от много приказки по темата, документалните дивизии от архивите са достатъчни. А истината в тях е безпощадна. Съдете сами: четем доклад на двама крайно информирани и много запознати с истината по онова време хора - Васил Цанов, министър на транспорта, и Белчо Белчев, министър на финансите. В доклад от 1984 г., под наименованието "Относно състоянието на републиканската пътна мрежя и осигуряване на необходимите ресурси за нейното доизграждане, реконструкция, ремонт и поддържане", четем следните унищожителни данни и заключения за опорките на прокомунистическите носталгици."Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
бай Иван (преди 1 месец)
Рейтинг: 490 | Одобрение: 130
хахаха поредното доказателство, че простотията по хората ходи!
3
0
:) (преди 1 месец)
Рейтинг: 19359 | Одобрение: 6389
"... стои няколко години..." .. не, на места стои едва до ден-два. Някъде до седмица, това е. Усмивка 
5
0
ас (преди 1 месец)
Рейтинг: 57766 | Одобрение: 15566
боже господи тея савсем са изтрещяли. какво му е кое му е качството на ремонта в центъра на Варна. или магистрала тракия дето всяка седмица е с нова дупка. да не говорим че най хубавите ни улици в квартала са още от комунистическо време. и повичето проблеми по тях са предимно от рязане и кърпене.
11
1
kris (преди 1 месец)
Рейтинг: 188577 | Одобрение: 13347
Дааа.....наистина когато фактите говорят и лайнярите трябва да мълчат.....Въпреки "недоимъка" по времето на соца, "комунистическият режим" изгради инфраструктура, която още седи, понадупчена, но е там, а ние виждаме НОВАТА как се руши за няколко години само.....Този съсел не слуша какво му говорят хората.....Казват му : избърши си сопола от мустака, а той - това не е сопол......!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
8
0
гарфилд (преди 1 месец)
Рейтинг: 41201 | Одобрение: 15131
Строи др.Б.Б.,а неговия васал И.П.само стои и гледа ''тих,невъзмутим''.На улица Колони и Шишковата,лъсна цялото им безхаберно стоителство.Гняв
7
1
Голям праз (преди 1 месец)
Рейтинг: 11280 | Одобрение: 2910
Интересно, във Варна в момента Т. Живков ли строи?!?!?!?
9
0
nimfa1925 (преди 1 месец)
Рейтинг: 12255 | Одобрение: 2865
Да така е ,тази бетонна стена и тези мрежи другаря Тодор Живков ги направи и лично той ходи да ги инспектира преди 10 дни.Дори и бодигарда му Б.Б. бил там.
4444444
8
0
гарфилд (преди 1 месец)
Рейтинг: 41201 | Одобрение: 15131
Вие пък,строите МНОГО КАЧАЕТВЕНО,малоумнико.Виж,нещото наречено Тракия.Кретен такъв.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама