Архитект от Варна: В града се правят некачествени предизборни ремонти, някой трябва да ги провери

01.04.2021 / 10:53 4

Редактор: Веселин Златков

снимка: Марио Ангелов 

Във варненския квартал "Левски" се полагат настилки по неправилен начин и некачествено. Това сподели варненски архитект, който настоява за проверка на предизборните ремонти във Варна. 

"Тези дни  в кв.Левски, гр.Варна тече трескав, предизборен ремонт на улиците до общежитията. Това коато виждам в непосредствена близост до дома ми, ме кара да искажа следните опасения: Полагат се настилки тип тревна фуга директно в пръстта, без да се оформй терена отдолу", това написа арх. Марио Ангелов в сигнал до "Петел", като прибави и снимка от ремонта. Специалистът допълва: 
"Не съм проверявал на другите участъци, но това, което виждам е, че се полагат плочите набързо и некачествено. Ако може някой да проконтролира въпросните ремонти, да гарантира качеството на изпълнените работи и вложените средства".Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
5
ПХК (преди 1 месец)
Рейтинг: 4137 | Одобрение: -1763
Истина е, че преди избори обикновено се асфалтират улици или кърпят дупки, но това се прави с цел да се усвоят дадени средства. Но за всеки трезво мислещ, това няма да повлияе на неговия избор. Ако на теб ЧЕХЪЛЧЕ, това ти влияе на избора, то си остава за твоя сметка.
3
3
... (преди 1 месец)
Рейтинг: 15031 | Одобрение: 4896
ПХХ, чиста статистика, наука която вярвам е непонятна за тебе.
3
8
ПХК (преди 1 месец)
Рейтинг: 4137 | Одобрение: -1763
Как въпросният инженер установи, че това са предизборни ремонти т.е. има ли ПРЕДИЗБОРНИ РЕМОНТИ. Ремонтите са си ремонти и това на мен лично няма да ми повлияе на избора да гласувам за определена партия. Това просто е медийна спекулация.
4
2
... (преди 1 месец)
Рейтинг: 15031 | Одобрение: 4896
Инжинер от Варна (аз): Потвърждавам.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама