Асен Генов: България е предател и ще бъде презряна от целия свят

18.04.2022 / 16:49 11

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg

кадър Нова тв

Българската позиция по отношение на войната е много неясна. За съжаление, българската външна дипломация в момента ни поставя в ситуация, в която ние не сме нито със своите, нито с чуждите. 

Това коментира пред Нова тв журналистът Асен Генов.

По силата на това, че България е член и на НАТО и на ЕС, руската страна обяви България за враг. И в този смисъл, когато в момента целия цивилизован свят, целия свободен и демократичен свят, на когото ние принадлежим, се обединява около безспорния факт, че в Украйна Русия извършва престъпления, ние не сме достатъчно солидарни с тази част от света, коментира той. 

Освен това в рускоезичните медии към България вече се отнасят с насмешка. Т.е. ние губим приятелски отношения и с Украйна, защото вземаме позиция, която е неясна - и тако, и вако. Както казваше другаря Живков: да се снишим, да отмине бурята и като отмине, тогава ще видим накъде духа вятъра. Нито сме достатъчно с Русия, защото няма как да сме с нея, коментира той.

Исторически от Русия България е видяла много малко като добро. Повече от това добро е било страничен продукт от геополитическите интереси на Русия на Балканите. Та ние не сме и с Русия. И по този начин България се поставя в ситуацията на предател буквално, заради своята неясна външна политика. И след тази война, която неизменно ще свърши, като аз съм убеден, че тя ще свърши в полза на Украйна, ние ще бъдем презирани и от нашите съюзници в ЕС, ще бъдем недолюбвани от от Украйна, защото сме предали една много по-братска страна за нас по чисто исторически причини. И ще Бъдем презирани и от руснаците, защото никой не обича предателите, коментира той. Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
Серж (преди 3 месеца)
Рейтинг: 52748 | Одобрение: 6838
Аааа...Няма, нама! От руските куршуми ще загинете тези, които ближете краварските задници! Палачинката ще се обърне! Не го забравяйте!8-)
0
8
петково (преди 3 месеца)
Рейтинг: 6345 | Одобрение: -1940
Прав е човекът. Русия е била, е и ще бъде най-големият враг на България. От Русия нищо добро, не малко, а нищо добро не сме видели. Нито от имперска, нито от комунистическа. И в момента сме официално враг с враговете и. Руснаците не, че могат да мислят , но за тях, който не им ближе подметките им е враг. Проклятието на България е, че се намира на пътя на имперските напъни на империята на злото. Другото проклятие и то е по-голямо е, че територията е пълна с малоумници, като голяма част от изсралите се тука, близачи на гъза на Путкин, които ще бъдат щастливи да загинат от куршумите на руските изчадия.
7
2
Голям праз (преди 3 месеца)
Рейтинг: 20383 | Одобрение: 3303
Леле–е-е-е-е, джендъра с виолетовата перука, липсващото звено между маймуната и човека, взело да дава съвети?!?!?!?!? Абе педалчо, като СЕ КЛАНЯШ НА ЗАПАД, ГЪЗА ТИ ЛЪСВА НА ИЗТОК!!!
8
1
милен (преди 3 месеца)
Рейтинг: 26479 | Одобрение: 3549
 От доста време констатирам че на такива подлоги, които наливат масло в огъня им е обещана дългосрочна службичка след като ботушът на натовските евреи стъпи на Балканите и започне да "миротвори" и да създава война след война, за да ни разделя и владее а подлогите, така да се каже изобщо не се интересуват какво ще стане със сънародниците им.
9
1
Сивия (преди 3 месеца)
Рейтинг: 9223 | Одобрение: 1003
А бе кавал , никой не е питал целокупния български народ дали иска да е член на НАТО , и краварска подлога !!!Гняв
Яденето,е полезно за храносмилането !
8
1
Серж (преди 3 месеца)
Рейтинг: 52748 | Одобрение: 6838
Генов! Ти си презрян предател!!! Това "малко добро", което е видяла България от Русия е причината в момента да не ти е рязан хуя, да не носиш шалвари и чалма и да не те ебат манафите всяка вечер в дрисливия гъз!  БОКЛУК такъв! ИЗМЕТ долна!!!БолестГняв
6
1
anton78 (преди 3 месеца)
Рейтинг: 4780 | Одобрение: 755
Асенчо Генов абе журналистче просто кой тогава ги освободи ве  мама ти проста. Ти си много зле ве американска паничке заслужаваш да ти клъцнат езика за такава лъжа.
3
3
Чичкото (преди 3 месеца)
Рейтинг: 81323 | Одобрение: -2967
Защо никой не си направи труда да прочете малко история Да помисли с главата си и да ну стане ясно за ролята на имперска Русия СССР и новата Русия в битието нз българският народ а и на самата България 
Истината преди всичко
11
3
rustemoni (преди 3 месеца)
Рейтинг: 679 | Одобрение: 94
Такива българомразци като тоя плъх Генов трябва да висят на бесилото, пред Парламента. Да види цяла България какви помияри живеят на Територията. 
Киро Петков е безскрупулен патологичен лъжец!
10
2
zaza (преди 3 месеца)
Рейтинг: 3335 | Одобрение: 745
С какво ги облъчва Сорос, че всичките ги хваща дебилизма и олигофренията?
Изключете телевизорите! Пречат на мисленето!
10
2
Burton (преди 3 месеца)
Рейтинг: 12209 | Одобрение: 2154
a. генов за пари/грантове и майка си ще продаде

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама