Асен Василев: Силно се надяваме, че ще успеем да направим правителство за 4-годишен мандат

03.12.2021 / 21:41 5

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bg

"Знакът, който даваме с младия председател на НС е, че идва ново поколение в политиката, което няма багаж, не носи травми, и е градивно, иска да тръгнат нещата по нов начин, да се работи заедно, да си изчистим държавата, да я подредим, това поколение да може да работи и приятелите му от чужбина да искат да се върнат. Преговорите продължават, това е една първа стъпка, нормално е една политическа сила да излъчи представители за парламента." - каза Асен Василев от ПП в студиото на "Панорама" по БНТ.

"Готови са секторните политики - към 120-30 страници са. Те бяха циркулирани с всички групи. Имаме финално разбиране за секторните политики. В момента се изготвя политическата част. Структурата на Министерски съвет надяваме се да е ясна в началото на следващата седмица. Окончателен вариант няма как да има засега. 

Не бих казал, че е трудно да се избере съставът, прави се оценката на кандидатурите. 

Формула 8 4 3 2 за депутати няма, има разбиране, че спрямо бройката депутати, ще има тежест в МС. Когато се разберем, слагаме чертата, нямаме право на трета грешка."  - обобщи гостът в студиото.
 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
5
ПраБългарин (преди 5 месеца)
Рейтинг: 44902 | Одобрение: -27398
 а според вас,народа иска ли бсп да е в основата на управлението ви? Вие сте никой без подкрепата на радев и бсп, видно е за всеки по зрял... не може да правите промяна със старите боклуци в бсп.
1
5
СИК2 (преди 5 месеца)
Рейтинг: 241 | Одобрение: -2374
аз пък силно се надявам да ви резнем главите след празниците и да си вземем парите, която ни се полагат по право
1
3
142006 (преди 5 месеца)
Рейтинг: 6856 | Одобрение: -124
НАДЯВАЙ СЕ И СИЛНО ВЯРВАЙ.МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ ПРАВИТЕЛСТВО НО ГАРАНЦИЯ ЗА 4-ГОДИШЕН МАНДАТ-ФРАНЦИЯ
2
1
Чичкото (преди 5 месеца)
Рейтинг: 77316 | Одобрение: 1491
Въпреки крокодилските сълзи и лъжи които изрече ББ КЪМ СВОИТЕ народдни представители те ще се постараят заедно с ДПС ДА КЛАТЯТ НАЙ СИЛНО КОРАБА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НИЩО КОНСТРУКТИВНО НЕ СЕ ОЧАКВА ОТ ТЯХ КАКВО ЩЕ НАПРАВИ САМОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ВИДИМ
Истината преди всичко
4
6
KRISTINCHO (преди 5 месеца)
Рейтинг: 10335 | Одобрение: -3430
А дано, ама на дали. Силно се съмнявам, че правителството ще изкара мандата от четири години след като в него включвате като консултанти осъдените за корупция Масларова и Румен Овчаров. По всяка вероятност ще гледаме филма " ТЯ ТАНЦУВА ЕДНО ЛЯТО ".
Дядо е най СЪВЪРШЕНИЯ ГЛУПАК в сайта. Разкрил си е ТРИ НИКНЕЙМА, от които ЕДИНИЯ е от женски пол и най много му приляга.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама