Астролог предупреждава: Не пазарувайте на 29 и 30 декември!

25.12.2014 / 21:42 5

Новата година започва с квадрат на Луната с Марс, твърди Даниела Ангелова

Не пазарувайте на 29 и 30 декември! Бъдете много внимателни какво купувате, предупреждава астропсихологът Даниела Ангелова. Тогава заради напрегнатите аспекти може да станем по-емоционални и неразумни, а действията ни ще са прибързани. Бъдете по-внимателни в разпределянето на бюджета си.
Новата година започва с квадрат на Луната с Марс. Планетата на агресията и войната обаче е в опозиция на ретроградния Юпитер (б.а. олицетворяваща късмета). Затова не пипайте пиратки! Астрологът съветва да ги заменим с летящи фенери, пише "Флагман". Те се използват за прогонване на зли духове, за отправяне към небето и боговете на пожелания и надежди.

Поверието гласи, че ако фенерът ти се издигне нависоко във въздуха, той ще ти изпълни желанието, което си намислил. Хората вярват, че фенерите са символ на техните проблеми и излитането на фенера е всъщност „излитането” на проблемите. "Приема се, че огънят действа пречистващо. Не забравяйте обаче да напишете върху тях желанията си, за да се сбъднат", добавя Даниела Ангелова. 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
Horoskopi (преди 6 години)
Рейтинг: 733 | Одобрение: -62
Ами ако сте издухали повечко пари до тогава и да искате няма да може да пазарувате на 29 и 30-ти :)
Всички хороскопи на едно място Хороскопи - Хороскоп 2015 - Оракул - Блог - Да науча
0
1
Nik (преди 6 години)
Рейтинг: 650 | Одобрение: 165

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама
sikik