Бащата на Памела: Задигнала буркан с 3800 лева от баба си, накрая ровела по кофите!

23.06.2015 / 15:10 2

Русенската ученичка Памела е била с момче, когато са ги видели полицаите, разкрива пред блиц Велико Панайотов - бащата на гребкинята от спортното училище „Майор Атанас Узунов“ в крайдунавския град, който в продължение на 46 дни бе под огромен стрес заради това, че не знае какво се случва с дъщеря му.Въпросното момче е Иван Сашев. За него, след изчезването на щерка си, Панайотов бе споделил, че е лежало в Бойчиновци заради кражби, а също така, че и преди Памела е забягвала с него. „Хванали са ги със същото това момче, както се и очакваше. Той я накарал да задигне едни парички от майка ми, това от нея го разбрах. Цялата работа е тази и от там са се черпели. Към 3800 лева - жената си ги била затворила в някакъв буркан“, разкри пред наш репортер Велико. И добави, че това най-вероятно се е случило в някоя от съботите и неделите преди бягството, в които той и Памела са били в селото на бабата – Сваленик. 

„Тя, майка ми, е на 82 години жената и на тези години не проверява всеки ден и затова не сме разбрали по-рано. Сега на мен ми е по-интересно друго – задържано ли е това момче и ако не е, защо?! Той един път, два пъти я отвлича… Или според мен под влиянието на наркотици я е убедил да избягат, а тя е напълнолетна! “, гневи се мъжът, но признава, че се е поуспокоил след като разбрал, че дъщеря му е открита жива и здрава. „Видели са ги полицаи, съвсем случайно – бъркали са по контейнерите. Изхарчили са парите и вече е нямало накъде. Смятай докъде е стигнала…“, обяснява още бащата. И добавя, че в късния следобед ще ходи в полицията и се надява там да разбере повече за цялата 46-дневна одисея на щерка си.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
2
Уйо (преди 7 години)
Рейтинг: 40489 | Одобрение: 8214
През ден се срещам с безкрайно тъпи момичета, на различни работни места и се чудя как изобщо са ги наели да вършат някаква работа. Преди години такова чудо нямаше. Имам чувството, че ежечасното киснене в месънджъра на Фейсбук и постоянната атака на чалга от слушалките, превръща болшинството от младите в една адски тъпа маса.
1
2
Armaga (преди 7 години)
Рейтинг: 700 | Одобрение: 265
Олеле, за 46 дни да изхарчи толкова много пари. Ако човек знае как да си прави сметката, не би имал проблем да преживее с тях и цяла година (освен ако не е на квартира).

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама