Близки на удавената Валя: Нарочно бавят разследването, искат да заличат следите на колегите си!

15.12.2014 / 11:36 1

"Нарочно се бавят с разследването на Валя, така ще заличат всички следи, които уличават техен колега". Това становище изразиха във Фейсбук приятели на удавената медицинска сестра от Бургас Валентина Иванова, пише Пик.

До края на тази седмица се очаква разследването да приключи, защото идва срокът, в който криминалистите трябва да представят резултатите от работата си. Прогнозата обаче е, че те ще удължат срока с поне още 3 месеца. 

Това бавене се посреща със съмнение от обкръжението на красивата млада жена, чиято смърт потресе страната, пише Пик.. "

Информация за любовен триъгълник между Валентина, Валентин и служител на системата е категорично отхвърляна от полицията при първото разследване. 

Валя Иванова изчезна на 15 април тази година. На същата дата за последно е била забелязана в района на Морската градина в Бургас около 23,30 ч. Тялото и бе открито над месец по-късно - на 19 май, в силна фаза на разложение. Това се случи след сигнал от гражданин, който забелязал човешки труп в района на вълнолома от страната на морската гара. Беше извършено разпознаване от близки на Валя по снимки на дрехите, с които е била облечена, и тогава бе потвърдено, че тялото е нейно.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
Владимир (преди 6 години)
Рейтинг: 823 | Одобрение: 8
видя ли агенция ПИШ намесена и някак си веднага приемам, че информацията е измислена... жалко за момичето

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама