БМВ на косъм да помете майка с количка на "Зебра" във Варна

27.07.2021 / 16:41 7

Кадър Искрен Назаров, ФБ

Млада майка се размина на косъм от трагичен инцидент във Варна. За това сигнализира очевидец в социалната мрежа.

От кадрите, качени във Фейсбук, се вижда как шофьор на БМВ профуча на саnтиметри от малкото й детенце. А фактът, че тя пресича пешеходна пътека не трогва въобще бързащия водач.

Кошмарната случка е от 19 юли, но едва вчера добива повече популярност.

За щастие майката и детенцето й не влязоха в черната статистика.

Тежки инциденти в последните дни отнеха живота на две деца, а други се разминаха със смъртта.

"Просто оставям това тук с надеждата да стигне до КАТ-Варна. Пешеходна пътека между летен театър Варна и светофар ВИНС", пише авторът Искрен Назаров.

Номерът на колата може да видите тук https://glasnews.bg/balgariia/maika-kolichka-se-razmina-kosam-tragediia-bmv-preletia-prez-462455/

 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
Пиша на кирилица (преди 2 месеца)
Рейтинг: 2450 | Одобрение: 305
Ами нали аз това казвам никой никого не вижда понеже законите за разпространение на светлината действат в двете посоки, ако единия не вижда другия и другия няма да вижда първия и причината за това, че спрялата кола близо до пешеходната пътека намалява видимостта. Ако се възприеме пред пешеходните пътеки да има стоп линии 5 метра преди тях и ако се спазват пешеходците и водачите ще имат повече видимост и повече време за реакции. Ако се възприеме да има островчета на разделителната линия между двете лени не само между двете платна такива ситуации ще намалеят и изчезнат. Който разбрал разбрал. Пиша на кирилица трябва да е разбираемо така, че да закриваме темата.
1
4
ПраБългарин (преди 2 месеца)
Рейтинг: 33377 | Одобрение: -18158
Случва се понякога хората да са разсеяни, да гледаш деца не е много лека работа.
1
0
Пиша на кирилица (преди 2 месеца)
Рейтинг: 2450 | Одобрение: 305
Ват, аз съм писал как е по света, какво ще каже КАТ и как е у нас всички знаем. То затова има разревани роднини и разкарване на шофьори по съдилища. Въпроса е как да избегнем всичко това. Едва ли има шофьори които излизат с нагласата да почнат да трепят наред всеки който им се пречка. Въпросната майка къде е тръгнала без да огледа, че в двете ленти няма коли. Там разстоянието е токова дълго, че от завоя се вижда кой как идва. Като видиш , че някой не кара с до 50 км/ч. и няма намерения да намаля и не е спрял  ами лесно е просто не тръгваш да пресичаш дори и първия спрял да те подканя с ръка.
1
2
Пиша на кирилица (преди 2 месеца)
Рейтинг: 2450 | Одобрение: 305
Всъщност виновна е колата от която е правена снимката. По света когато се дава път на пешеходна пътека първия който спира, спира на 5 метра преди  пътеката така шофьорите на колите в  другите ленти също виждат цялата пътека. Друг начин за предпазване на пешеходците от манията си да си ползват задължително предимството на пътното платно е като се правят дълги и относително тесни острови между всяка лента на платното така няма много място за колите и те искат не искат намаляват. Пешеходците от своя страна имат възможност да пресичат пътното платно лента по лента като застават на острова и се оглеждат за всяка лента отново.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама