Боре Силата: Полицаите ме ритаха като престъпник, аз дебнех жена за изневяра

18.02.2015 / 11:42 2

Бившите благоевградски ченгета Борис Николов-Силата и Валентин Валеов са разпознали бившите си колеги от Криминална полиция, видели са секретните постове и са решили, че се готви операция срещу автокрадци, но малко след това двамата са повалени на земята.

„Лично аз забелязах постовете. Даже се приближих към колата и махнах на един от оперативните, но той си обърна главата. Няма логика аз да правя простотии, при положение, че навън гъмжеше от полицаи“, заяви в съдебната зала Боре Силата, съобщава в.“Струма“.

„Предполагам, че на полицаите им е направило впечатление, че се навъртам в района на „Кончето“. Срам ме е да ви кажа, но аз следях жена на роднина дали излиза с друг мъж и дали се среща с него по колите“, разкри Боре Силата и добави, че иска по-лека мярка от „домашен арест“, за да може да обслужва кредитите си и да се грижи за семейството си и болния си от рак баща, пише 24chasa.bg.

„Много ми е обидно, че толкова години съм работили съм се раздавал като полицай за този град и обществото, а сега да ме изкарат престъпник. За мен това е пълен шок. Не мога да асимилирам какво ми се случва. Иска ми се да е лош сън. Няма да се укривам и оставам в България, за да изчистя името си“, заяви на свой ред Валентин Валеов.

„С нас се отнесоха като с някакви големи престъпници. През цялото време питаха: „Къде е оръжието?“. Ритаха ме, държаха ме повече от час на земята под дъжда“, разказа Боре Силата.

„Казах им да не го ритат, защото е със сърдечна операция, но това още повече ги настърви и продължиха да го удрят. Не съм вярвал, че това ще ми се случи“, каза Валентин Валеов.

Той и Боре Силата бяха арестувани при операция на 6 февруари вечерта на бул. „Св.св. Кирил и Методий“ в Благоевград.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
3
Gogata (преди 6 години)
Рейтинг: 3601 | Одобрение: 386
на туй му се вика Да се направиш на пръднал

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама