БСП-Варна: Получават ли Портних и други кандидати на ГЕРБ специална протекция от държавата?

16.10.2019 / 20:13 7

През последните дни в медийното пространство беше разпространена информацията, че Иван Портних, в качеството си на кмет на община Варна, е имал непристойно и уронващо престижа на града поведение, по време на официална визита в Хайфа, Израел, през февруари 2018 г., пише "Актуално". По този повод БСП-Варна настоява за официална позиция от страна на Иван Портних. "Призоваваме също Министерството на вътрешните работи и Министерството на външните работи да запознаят обществеността с цялата истина около случая.


Ако разпространената информация се потвърди, то бихме искали да знаем на база на какво тя не е оповестена до този момент, при положение, че въпросното събитие се е случило миналата година. Ползват ли се кандидатите на ГЕРБ от специална протекция на държавните институции?

БСП-Варна държи да води открита, морална и честна предизборна кампания, но също така държи и на истината. В този момент оповестяването на истината по случая е в интерес не на една или друга кампания, а на цялата общественост, заявяват още от партията", пишат от там.

Ето и линкове към публикациите във водеши местни медии в Хайфа за пиянския скандал (виж тук публикациите в Израел www.20il.co.il/0303-2/newshaifakrayot.net)Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
23
5
Снайпер (преди 8 месеца)
Рейтинг: 7870 | Одобрение: 3980
Аз откога пиша че Портних не трябва да се кандидатира защото не става и ще събори целия герб. Той освен пиявка не е и варненец и не знам доколко е българин. Всичко около този човек е мътно. Както парашутирането му в гранд хотел Варна така и слагането му за кмет. Левъла му е много нисък и просташщокото му поведение е всеизвестно. Зависим човек с кофти хора обвързан но с адски много пари с които пазарува журналисти медии отбори фирми и групировки дори. Затова го защитават яростно защото с вашите пари той ги храни 
22
11
Снайпер (преди 8 месеца)
Рейтинг: 7870 | Одобрение: 3980
Истина е, че Портних ще спечели на първи тур но по лошото е че и пиянската му простотия е истина а най лошата е че не е една а това му постоянното поведение 
44
16
12321 (преди 8 месеца)
Рейтинг: 10997 | Одобрение: 3657
Бе те Московски прикриха за убийство, вие за Портних се чудите...
25
9
Пешо от Виница (преди 8 месеца)
Рейтинг: 50131 | Одобрение: 19211
Стига сме го притискали нашия Кмет за тази вечер. Време е да се посмеем. В кръчмата сме , идва позакъснял "Гларуса "  и ни сподели що е подслушал  неволно днес  при посещението си в Общината: Секретарката на Кмета  се обажда по телефона в моргата: Алоо, моргата ли е? Да, моргата е. Кого търсиш? Кмета на Варна  изчезна преди три дни и не се е прибирал, да не би да е при вас? Кажете ни някакви особени белези, моля! Ами, не може да казва "р".
19
10
Sand (преди 8 месеца)
Рейтинг: 14195 | Одобрение: 5030
В Юдея разрешено ли е да се пие и ебе , те тези маймуни нали са много религиозни и богопомазани в спазването на принципите си ! Нещо ми струва ,че голям рев ,сополи и сълзи , но Ванко наркомана не е бил чак толкова зле на терена на маймуните !

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама