БСП-Варна бойкотира онлайн общинска сесия: ГЕРБ крият кмета Портних от въпросите за корупция

07.12.2021 / 08:58 14

снимки: Общински съвет - Варна, Live.Varna.bg

Редактор: Веселин Златков

Общинските съветници на БСП във Варна обявиха, че няма да участват в предстоящо онлайн заседание на общинския съвет в морския град. „Това е поредният опит на ГЕРБ да скрият кмета Иван Портних и администрацията му от неудобните въпроси за корупционните практики при провеждане на обществени поръчки и свързаните с тях разследвания“, това се казва в декларация на социалистите, публикувана във Фейсбук.

Съветниците на БСП  имат и друг много конкретен аргумент да не участват в заседанието:„Обявената неприсъствена сесия е пореден опит за скрита и тиха продажба на недвижима собственост и осъществяване на скандално дарение, чрез апортиране на акциите на Община Варна от "Международен Пловдивски Панаир" АД в ,,Пълдин Туринвест" АД, сделка безспорно, обслужваща олигархията“.

Съветниците от БСП заявяват, че Общински съвет – Варна трябва да заседав присъствено, като достъпът до заседателната зала да се разрешава на всички притежаващи зелен сертификат или след бърз антигенен тест. Те заявяват, че в петък, за когато е насрочена онлайн сесията, че отидат в зала „Пленарна“, където се провеждат заседанията на местния парламент.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
4
12321 (преди 6 месеца)
Рейтинг: 26533 | Одобрение: 6508
Ааа, тез педерастки наклонности ги проявявай към гейдружинката ви. Само задници в главата ти.  Абе, да не си заченат анално?
2
8
ПраБългарин (преди 6 месеца)
Рейтинг: 48414 | Одобрение: -27001
какви опорки да ми дават? казаха че всичките са ти навряни в задника и не си ги давал ;) да си ги ползваш със здраве УхиленУхиленУхилен
4
5
12321 (преди 6 месеца)
Рейтинг: 26533 | Одобрение: 6508
Ето, като не ти дават опорки, само простотии пишеш. Тъп, по-тъп, най-тъп, ПраТъп
0
9
ПраБългарин (преди 6 месеца)
Рейтинг: 48414 | Одобрение: -27001
Ко? не!, отиди във фирма с евроконсултанти, да ти обяснят как се правеха проекти по времето на бсп и по времето на Бойко, да видим какво ще ти споделят! Аз последните 12 г. не съм чул да има спрени еврофондове за измами и злоупотреби, както бяха спрени по времето на тройната коалиция. Едно е да си краднеш малко без те се усети някой, друго е откраднеш всичките пари, това е разликата между бсп и герб. Защо никой не построи и 20 % от това което направи Бойко, при условие, че нямаше икономическа криза, световна криза или ковид криза??? 
2
0
Ко? Не! (преди 6 месеца)
Рейтинг: 5833 | Одобрение: -527
От чиста проба любопитство искам да попитам коментиращите тук, защо разглеждат по различен начин две очевидно подобни схеми за измами извършени от две различни общински власти през годините. И двете са за доставка на автобуси. И при двете целта е едни тарикати да ни ощетят с едни пари за наша сметка. Защо в единия вариант се противопоставяте на това а другия вариант не. За мен няма никакво значение този, който иска да ме излъже от коя партия е. Извода за различното ви отношение си правя от по долния си пост, който сте оценили с няколко минуса ;)
3
4
12321 (преди 6 месеца)
Рейтинг: 26533 | Одобрение: 6508
ПраТъпанара няма нищо да каже. Защото, когато не му е удобно, мълчи като Проста ПраУтка. Освен ако не му нарядят да напише нищо. Ама и ГЕРБ разбраха колко е тъп и вече не го карат нещо...
3
1
ас (преди 6 месеца)
Рейтинг: 104057 | Одобрение: 19422
по скоро го крията защото се е надрусал
10
2
уйчо (преди 6 месеца)
Рейтинг: 59177 | Одобрение: -5578
Потника си е безмозъчна кукла на конци, още като го спуснаха в Шведския и се озърташе като пръднал заек в люцерна.
5
2
Чичкото (преди 6 месеца)
Рейтинг: 79804 | Одобрение: -296
Победите на кмета Портних са много тясно свързани с победите на ББ и ГЕРБ Много често идваше във Варна ББ и НАЛИВАШЕ ПАРИ В ОБЩИНСКИЯ БЮДЖЕТ срещу  ПОСЛУШАНИЕ И ПОДЧИНЕНИЕ Великите издънки на Портних са свързани с АСВАЛТА  Премахна тротоари и направи велоалеи започващи от НИКЪДЕ и свърващи НИКЪДЕ Прословутите асвалтирани кръгови ставаха езера а улиците реки подлезите аквариуми Весело се живее във Варна През лятото фекалиите напълниха залива с аромат автобусите дрънколят празни Емоции
Истината преди всичко
7
7
sn1p3r (преди 6 месеца)
Рейтинг: 6650 | Одобрение: 770
тик-так-тик-так
п-и-к е най-ибрикчийската медия. Ако имаше някаква журлаистическа етика, щяха да забранят недоносчето на Недялко.
9
5
:) (преди 6 месеца)
Рейтинг: 35385 | Одобрение: 8060
Ххаа.. Сега ПраТъпанара ще излезе и ще ти каже нещо извадено от задника си... за бсп, за някакъв прекрасен живот през последните 12 години... дето само той си вярва.. и  така са му промили мозъка на гербопитека. А потНик вече може да е избягал зад граница.. както много други крадлив гербери почнаха да правят. 
0
7
Ко? Не! (преди 6 месеца)
Рейтинг: 5833 | Одобрение: -527
Когато пишеш статии за чуждите далавери с автобуси е голям кеф. Когато ти задават на теб въпроси за далавери с автобуси е много неприятно. Това го пиша ей така по случайност точно на този сайт. Нямам нищо в предвид. Ухилен;)
3
13
ПраБългарин (преди 6 месеца)
Рейтинг: 48414 | Одобрение: -27001
Ходи питай него ве льольо, какво питаш мен?
7
4
12321 (преди 6 месеца)
Рейтинг: 26533 | Одобрение: 6508
Абе, ПраТъпанар, що се крие, нали толкова много е направил? А за лошите работи - не е той...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама