Бонус в менюто: Миди по белгийски и още нещо (фото)

12.01.2015 / 14:53 2

Какво ли не правят някои заведения, за да привлекат повече клиенти. Някои залагат на чистота, уют и разбира се добра кухня. Други добавя и добро обслужване. А от тази снимка разбираме, че някои са склонни да правят и революция в кухнята. Миди по белгийски – ОК. Но какво е това другото, което върви с мидите?!

 

Вие пробвали ли сте подобен специалитет?


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
2
Павлин (преди 9 години)
Рейтинг: 962 | Одобрение: 182
Шурупка....миди по неграмотски
1
1
Gogata (преди 9 години)
Рейтинг: 5208 | Одобрение: 598
Важното е да са вкусни със или без черупка е без значение
УМНОКРЕСЛИВИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ ВЛАСТТА! КОЙТО ИМА УМ В ГЛАВАТА СИ ЩЕ СЕ ОБЕДИНИ СРЕЩУ ТЕЗИ ЛИБЕРАЛНИ БЕСОВЕ. НЕ МОЖЕМ ДА ОСТАВИМ ШЕПА ЛИГЛЬОВЦИ ДА СИ ИГРАЯТ НА ДЪРЖАВА, ДОКАТО ДРУСАТ И РАЗИГРАВАТ КОНЯ НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО. ПРАЙДОВЦИ НА ЕКЗИСТЕНЦИАЛНАТА ПУСТОТА.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама