Черно море предостави фланелки за търга в подкрепа на Рали и Младенчо

19.12.2018 / 11:00 2

Варненският общественик Анатоли Атанасов разкри в социалната мрежа, че футболният Черно море е предоставил фланелки с автографи на треньорите и футболисти за благотворителния търг в подкрепа на лечението на варненските деца Младенчо и Рали.

"Ето какво написа Атанасов във фейсбук: 

Скъпи приятели, днес искам да Ви запозная с две ангелчета, които имат нужда от нашата помощ! Прекрасните Рали (Приятелите на Рали) и Младенчо ( В помощ на Младенчо).

Накратко:

Рали е прекрасно малко момиченце, което страда от синдром на Лий, много рядко генетично заболяване. Също като другите деца и Рали обича да си играе с любимите играчки, но болестта се опитва да и отнеме това. Нуждае се от средства за лечение със стволови клетки, специализирана рехабилитация и от вашата помощ, тъй като лечението е ужасно скъпо. Повече информация можете да видите и на страничката на Рали, която съм отбелязъл по-горе в скобичките.

Младенчо се ражда напълно нормално и здравичко детенце, а когато става на година и половина му се поставя поредната ваксина Пентаксим в крачето. Малко след това започват проблемите на детето, започват да му се изкривяват крачета, започва да не може да стъпва, скоро след това спира да се храни и говори. Междувременно му е направена операция, която допълнително влошава състоянието му. Семейството е съкрушено. Последвали са множество прегледи и консултации със специалисти, като заключението е, че Младенчо е със Спастична метахронична парализа левкодистрофия. Повече информация можете да видите и на страничката на Младенчо, която съм отбелязъл по-горе в скобичките.

След всичко това искам да съобщята, че всички приходи от традиционният Коледен турнир по мини футбол на MFL Varna и Club Gatsby Lounge & Dance, ще бъдат разпределени на двете семейства! 

Записванията стават на телефон:
0895/86-49-63 - Николай Хаджиев/Nikolay Hadzhiev
0886/37-65-29 - Anatoli Atanasov

Записаните отбори ще бъдат обявени в групата Заедно в един отбор , а жребият ще бъде изтеглен на 20.12.2018 ot 16:00 в Club Gatsby Lounge & Dance. 
Отборите ще бъдат разпределени по 3 в група, за да може всеки отбор да има минимум два мача. В зависимост от броя отбори ще бъде обявен и регламента на турнира непосредствено преди жребият! 
Формата на турнира е 5+1 и няма ограничения в броя записани състезатели в един отбор.

Таксата за целият турнир е в размер на 100 лв. на отбор, а всички събрани средствата, както казахме ще бъдат дарени по равно на двете семейства.

Нека докажем, че на Коледа стават чудеса! 

Във връзка с обявената кампания в подкрепа на децата Рали и Младенчо любимия ни и най-стар футболен клуб в България ПФК Черно море предостави 2 броя фланелки, подписана от треньорите от школата на клуба. Същите ги обявяваме на търг,като събраните средства ще бъдат разпределени по равно и преведени по сметките на децата. Предлагам за начална цена на всяка тениска да бъде 50 лева. Търга ще бъде до 30.12.2018год. в групата #Заедновединотбор."

 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
26
67
plabov1080 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 48350 | Одобрение: 3560
Хубава инициатива
plabov

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама