Четирима пострадали за ден при пътни инциденти в Провадия и Варна, между тях има и дете

02.12.2019 / 13:33 0

В събота около 18:00 часа, в района на гр. Провадия, 19-годишният водач на «БМВ» С.С., по време на движение, при изпреварване, блъска «Опел». Това съобщиха от полицията. 

Вследствие на инцидента са пострадали двамата водачи, които са получили контузни наранявания, прегледани са и освободени за домашно лечение. Няма опасност за живота им.

По-късно, около 20:45 часа, отново в района на гр. Провадия, 25-годишната водачка на  «Фолксваген» Р.М., поради несъобразена скорост, губи контрол и се обръща извън платното за движение. Вследствие на инцидента е пострадало дете, пътуващо в автомобила. Момиченцето е получило контузия на глава, прегледано е и освободено за домашно лечение. Няма опасност за живота му.

Отново в събота, около 21:30 часа, в гр. Варна, на ул. «Свобода», 35-годишният водач на «Мерцедес» Е.П., по време на движение, не спазва разпоредбите на пътен знак "Стоп" и блъска «Шкода». Вследствие на инцидента е пострадал водачът на втория автомобил (26 г.), който получава контузни наранявания, прегледан е и освободен за домашно лечение. Няма опасност за живота му.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама