Да напомним на възрастните къде се пресича! 86-годишен беше блъснат от кола във Варна, а шофьорът дори не спря

15.02.2019 / 13:20 2

илюстрация Булфото

Вчера на бул. «Христо Смирненски» във Варна водачът на неизвестно за момента превозно средство, по време на движение, блъска странично пешеходец, който пресича пътното платно на нерегламентирано за това място.


Вследствие на инцидента е мъжът (86 г.) е получил контузни  наранявания, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

Пак вчера, около 12:25 часа, на бул. «Сливница», е възникнал инцидент. Водачът на автобус от масовия градски транспорт «Мерцедес» И.Т. (56 г.) от Варна, по време на движение, не осигурява безопасността на пътниците и рязко употребява спирачки, в резултат на което пътник (81 г.) пада на пода. Вследствие на инцидента мъжът е получил контузни наранявания, прегледан е и освободен за домашно лечение.
 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
2
fox81 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1895 | Одобрение: 480
То за такива "водолази" по улицата, като ги блъснеш, трябва да се върнеш и да ги допрегазиш, че да си сигурен, че тези кретени никога повече няма да пресичат където не трябва.
Винаги верни!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама