Данчо Полицая: Време е за национално обединение зад Генерал Бойко Борисов

27.07.2021 / 09:21 8

Кадър ФБ Б.Борисов

Известният в социалната мрежа като Данчо Полицая направи призив във Фейсбук:

"Стабилно правителство може да има, само ако всички заедно се обединим зад Генерал Бойко Борисов! През годините, в които ръководеше България, винаги е бил гарант за налагането на правото и справедливостта в обществото ни!! Време е за национално обединение! Време е да си спомним заръките на Кан Кубрат и да застанем твърди и непреклонни, като сноп пръчки зад любимите ни лидери, за да можем да продължим възходящото развитие на България!"

Разбира се, не му остават длъжни и други коментатори:

"д-р.Гълъбова,къде сте?", гласи един от първите отговори.

Други пишат:

"Тоя пак не си е пил хапчетата и както винаги се намира в друго измерение!"

"ооо, данче, ама теб пак ли те изпуснаха от 4 ти километър???"

Да се обединим зад бойко но ще минат години докато се изредим, а и теб трябва да оправяме. 

Данчо Полицая е популярен в социалната мрежа и има около 5000 последователи. Често пуска интересни коментари, но не е ясно дали е реален персонаж и дали изобщо е полицай.

Сам се определя като 

"Доблестен и горд полицай! Борец срещу мафията и мутрите! Защитник на България и българите! Достоен последовател на Васил Левски!"

Преди изборите на 4 април Данчо Полицая призовава: 

"Братя и сестри българи, днес е изключително важен ден за всеки един от нас, защото се решава съдбата и бъдещето на България! Искам да призова всеки един човек, който се чувства родолюбец, патриот и горд българин да отиде до урните и да пусне гласа си за нашият любим лидер, спасителя на България, Генерал Бойко Борисов и неговата партия ГЕРБ! Генерал Бойко Борисов за 10г управление безспорно се доказа, като най-великият политик в историята на България, вдигайки десетки пъти доходите и построявайки прекрасни пътища, училища, спортни зали и болници за българския народ! В днешните мракобесни времена, не само успя да тушира смъртоносната паднемия Ковид19, но и направи невъзможното, в условията на световна икономическа криза, да намери пари и осигури достоен живот във всяко едно домакинство! Размазвайки комунистите и олигарсите, той върна богатствата на България в ръцете на народа и подсигури старините ни и бъдещето на нашите деца! Задъжително е всички да се обединим зад него за да може да продължи великото си дело, да превърне България в една богата и демократична европейска държава! Имайте предвид, че ако не изберем Генерал Бойко Борисов на изборите, България е затрашена да бъде затрита от олигарси, мафиоти, комунисти и слуги на Русия и Америка, които са окупирали всички други партии! Ако не изберем Генерал Бойко Борисов ще се върне комунизма, ще бъдем превзети от Русия или още по-лошо, ще се озовем под лапите на империалистическите амбиции на новият султан Ердоган! Гласувайте за Генерал Бойко Борисов и аз лично ви гарантирам, че България ще продължи да се развива в това страхотно темпо и в най-скоро време ще настигнем развитите европейски държави по доходи и стандарт на живот! Заедно и обединени за по-добро бъдеще за всеки един Българин!"Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
Кака Слонка (преди 2 месеца)
Рейтинг: 20725 | Одобрение: 1235
аххахахахахахах 
Кики Канадеца и Радев Фатмака ни докараха до хипер инфлация и рекордни цени на тока и олиото!!!
1
0
Нане (преди 2 месеца)
Рейтинг: 8749 | Одобрение: 1239
Боко все повече заприличва на кондьо
7
1
Пешо от Виница (преди 2 месеца)
Рейтинг: 76402 | Одобрение: 26197
Имам чувството,че някои хора живеят в миналото. Или са наивни или са ги купили за по няколко гроша. Но така да говориш , без да осъзнаваш какви ги плещиш ,в разрез на всичко случващо се около теб....странно! Време е да се събуди ,да отвори очи и да преброи стотинките си в джоба, ако не е дотиран от любимата му мутреска партия.Нарочно не повдигам въпроса с новите ,защото изчаквам да ги видя какви ще ги свършат. И ми е чудна метаморфозата на хората. Преди да стане професионален политик,говори нормално и реално.Но стане ли партиец,то сякаш се преобразява магически-почва да се държи като Бог, не отчита реалностите в ,които е живеел довчера и дори нямаш достъп до неговото обкръжение от клакьори и словоблудстващи. Какво нещо е маргинала докопал се до властта?!
4
6
ас (преди 2 месеца)
Рейтинг: 77177 | Одобрение: 16997
данчо полиця звучи като мутра в униформа.
3
1
:) (преди 2 месеца)
Рейтинг: 28246 | Одобрение: 7801
Хахахах елекората на ГЕРБ пак е заревал. Данчо Полицайчо не беше ли едно корумпирано катаджийче, дето го раздава мафиотче и краде пари, изнудва и т.н. ? Знам отговора на този въпрос, но за един прЕател питам ;) ХАХААх .. крадливи гербери искат възстание! Посмешище! 
10
5
kris (преди 2 месеца)
Рейтинг: 218008 | Одобрение: 19398
Подобрил бил доходите ви, а......? А никой ли не му е казал на тоя "полицай", че огромна опашка ще се извие на гроба на любимия му "генерал" да му се изпикаят с облекчение и кеф......!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
4
0
Чичкото (преди 2 месеца)
Рейтинг: 28967 | Одобрение: 2172
Когато парите секнат и Данчо Полицаят ще изчезне 
Истината преди всичко

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама